Истина или не! Хитлер е бил анти-расист +ВИДЕО

Истина или не! Хитлер е бил анти-расист +ВИДЕО


Истина или не, но Хитлер е бил анти-расист и това се вижда в последното видео на Адолф Хитлер ВИЖ ТУК !

Истина или не е това, но в последното ВИДЕО става ясно, че Хитлер е бил анти-расист !
Германия е анти-расистка и това, че те имали комплекс от Втората Световна война не е вярно !

Не е вярно и че някога именно тази Германия е говорила за чиста и единна нация !
Днес тази Германия е олицетворение на цяла Европа !
Днес ние изповядваме Европейски ценности без да са ни питали дали искаме това !
Ние сме толерантни, ние сме отворени за новото и сме солидарни към всички ! Различното вече е нормално, а нормалното е забранено !
Всички традиции, фолклор и култури, които отличаваха държавите вече са недопустими като всички сме равни, няма двоен стандарт, а напротив за да покажем колко сме гостоприемни за новодошлите ще дадем малко повече за да не ни обявят в расизъм !

Германия е тази, която покани целият свят в нашите държави за да изтрие името си пред света, но това е все едно да поканя гости у вас за да покажа колко съм гостоприемен !
Ние сме Евроатлантици и сме едно голямо семейство когато се планира бюджета на семейството, но когато стане дума за разпределяне на храната не е така – за по-малките има друго качество !

Ние можем да ходим в общите части на къщата ни, на нашият общ Европейски дом, но те могат да ходят и по вашите стаи, да се къпят със вас, да спят с вас, да ви показват своите страсти без значение дали искате !
Но сме модерни европейци, които ще плащаме за престоя на новодошлите ! А те милите, бягат от война или е друго ?
Хитлер и Германия са анти-расисти и ние сме като тях, нали?
Европа на две скорости или ние сме в задният двор на новият Европейски Дом? За едни е дом, за други къща на ужасите, но не се говори така, защото ще ни обвинят в език на омразата, а той е недопустим в Европа, нали? Затова Бъдете Европейци и купете си Вазелин!

Ако отказвате то си купете памперси ! Европейският Съюз е нашият дом искате или ! Не, не сме расисти, ние сме жертва на расизма или повечето не са го разбрали !
ВИЖТЕ ВИДЕТО:

За нас е лесно, ние имаме 500 години стаж, но за Европейците съжителството тепърва предстой !
Тук не става дума за расизъм, национализъм или реч на омразата! Това е фалшива новина и Хитлер не се е раждал !
Европа не е това, което си мислите и този сайт не съществува !
Мигрантите са най-милите същества, които могат да ви ограбят или изнасилят и както се казва в една песен „правете любов, а не война“!
Бъдете толерантни, какво пък толкова !

От:fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност