Истина или не ! Ток удари човек на граничната ограда

Истина или не ! Ток удари човек на граничната ограда Стефан Пройнов


Пуснаха ток по граничната ограда вижте кой е първата жертва !
Унгария пусна ток по оградата срещу нелегалните мигранти
Пуснаха ток по изградената вече ограда по южната граница на Унгария. Мярката е срещу нелегално влизащите мигранти в страната. Предупредителни табели на няколко езика посрещат мигрантите тръгнали към Унгария. Оградата опасва унгарско-сръбската граница, съобщава БТВ.

Унгарският сайт index.hu предаде, че един от работниците, монтиращи съоръжението е пострадал, след като е бил ударен от електрпически ток, и е бил приет в болница. Министерството на вътрешните работи излиза с изявление, че по оградата е монтирана “охранителна система, използваща електрически импулси”. Според документа такава система ще бъде поставена по цялото протежение на границата. Съоръжението е безопасно за хората, се казва в изявлението на ведомството.

Строежът на оградата започна през 2015 г. и тя постепенно бе доизградена. Наскоро втора преграда бе изградена паралелно с първата, дълга 155 км. Засега официално не се говори за бариера, по която тече ток, а само за “умна ограда”, снабдена с термочувствителни камери за нощно виждане, съобщава унгарски телевизионен канал. Правителството мотивира действията си с мигрантския поток, въпреки че няма новопристигнали от Турция, а от другите страни са единици.
Източник: frognews.bg

Ние от fakenews.bg ще добавим, че това са конкретни мерки на страни, които нямат тайна спогодба да превръщат страната си в интернационално гето !

Дали е хуманно надали ще направи такава квалификация за оградата ни БХК или Европейският съюз, защото на подобен принцип са електроните пастира ограда ток !

Но по-интересното е, че Българското правителство освен, че не прави оградата ни, а обмисля да изгради екопътеки и заслони по южната ни граница и да разчита сирийски, афганистански, африкански туроператори !
Заслоните ще бъдат оборудвани с хладилници и ще се складира минерална вода и храна, ще има безжичен интернет и ще можете да си заредите телефона !
Това са заявили от синдикатът на трафикантите, които имат силно изявено лоби в правителството на ГЕРБ !

Шефът на митниците заяви, че те плащат повече такси от летищните дори и този вид екотуризъм е най-доходоносното перо за правителството на ГЕРБ ! Отделно Валери Симеонов се обяви срещу изборният туризъм, но този бил съгласуван с Европейският съюз, а Обединени патриоти вече са част от Европейското голямо крадливо семейство !

И така Валери Симеонов ще строи хотели и мотели по границата си и ще отговаря за настаняването на тези, които по презумпции пречат на изборният екотуризъм! Волен Сидеров, лошото момче, което напада наркодилъри в Студентски град ще се задоволи с нападането на туристи, които са се отклонили от предварителното начертани маршрути и ще бъдат преджобвани за някой друг килограм афганистански хашиш и с връзките, които е изградил вече по наркотемата в Студентски град ще спомогне за абитуриентският бал на много студенти, но естествено няма да бъде безплатно !

А през това време като от ток ще са ударени много Генерали и бизнесмени в ГЕРБ, защото чисто статистически Цветанов е на власт и започват загадъчните инфаркти в стил Мишо Бирата или Ваньо Танов !

Иначе казано нищо ново освен, че вдигат цената на тока, а унгарците пускат ток по оградата си дето се казва „имат ток, имат ограда“ даже имат втора ограда и пускат си ток !
Ние нямаме ограда, нямаме ток, но си пускаме мигранти! 500 евро на човек за всеки пристигнал в страната ни получават от ГЕРБ, а от всичко това печели бай Местан, защото това са неговите гласоподаватели подарък от Ердоган !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност

One comment

Comments are closed.