Истина или не! Тодор Живков за радикалният тероризъм +ВИДЕО

Тодор Живков за радикалният тероризъм


Първият атентат на терористи в Европа е на гара Буново, казва Тодор Живков Скъпи другарки и другари, скъпи съотечественици, аз Тодор Живков първи узнах какво е тероризъм и по мое мнение се справих добре !
Никой не може да се пребори с тероризмът днес, но аз имах твърдата воля да го сторя и сега от позиция на времето виждам, че се справих ! Днес Владимир Путин казва, че тероризмът трябва да се изкоренява до крак така постъпвах аз преди 30 години ! Радикалният тероризъм изисква радикални мерки ! Във времето, в което аз управлявах НАРОДНА Република България, нашата родина бе подготвена да защити народът си ! Днес виждам сте махнали думата НАРОДНА и не знам поради какви причини може би, защото вече народът не е важен за управляващите Ви докато по мое време той бе първостепенното в страната ни !

По мое време имахме най-пазената граница в Европа !
По мое време имахме най-подготвената армия в Европа !
По мое време военните охраняваха родина докато днес ходят на работа !
Искам да се обърна към внуците на другарките и другарите, които рисуват по паметниците ни – по мое време за такива дела се чукаха камъни в Белене !

Искам да се върна на темата за тероризма и да Ви кажа аз Тодор Живков не се срамувам от делата си и всички, които се самоопределяха като небългари нямаха място в България и бяха свободни да напуснат страната ни, а който припознаваше родината ни, приемаше Българско име и се съгласяваше да спазва законите на Народна Република България !
След като си роден тук и дишаш Български въздух, ядеш Българският хляб и пиеш Българската вода, след като родината ти е дала всичко безплатно – образование безплатно, здравеопазване, работа, дом и най-важното спокойствие трябва да си благодарен на тази родина, а ако служиш на друга родина отиди там да и служиш !
Не аз започнах тези процеси, не аз започнах терористична война срещу Народна Република България, аз защитих родината си и не ме е срам от това !
Вярно е не отричам, че съдбите на стотици хиляди бяха засегнати и те имаха личен избор дали да се опълчат срещу държавата си или не !
Вярно е, че на места сме действали крайно, но така изискваше ситуацията в страната и ние трябваше да пресечем всеки опит на тероризъм и сепаратизъм, ние бранихме родина и днес като гледам Европа ние овладяхме ситуацията за разлика от всички модерни демокрации, които са безсилни !

Каква бе цената, която платиха Българските турци – голяма в личностен план, в духовен и в материален. Днес аз си давам сметка, че съм действал радикално в радикална ситуация, но тези изселници нека кажат какво си шушукаха, нека кажат техните лидери и водачи, който създадоха това движение за права и свободи какво направиха за тях !
Днес виждам, че цената на изкупуването на тютун е същата като от мое време, а цените на храните са различни !
Днес техните лидери какво направиха за тях да кажат по-добре ли живеят ?
Скъпи другарки и другари, Социализмът даде равенство на всички и подсигури на всички един достоен спокоен живот и всички Вие имахте собствени къщи, коли и вили, всички Вие до един ходихте на море и планина, всички Вие имахте работа и децата Ви живееха спокойно, всички Вие бяхте равни и турците, и арменците, и ромите, и евреите, и българите бяхте граждани с равни права, с една патриотично етническа особеност, че не допускахме Роми и Турци в системата за на Народната Милиция поради други съображения!

Ние от партията вярвахме, че всички хора без ограничение на цвят, етнос и религия имат едни и същи потребности и ние Ви ги доставяхме безплатно при това !
ЧОВЕШКИТЕ ДУШИ СА ЕДНАКВИ, ТЕ НЯМАТ НУЖДА ОТ РЕЛИГИЯ ИЛИ НЕЩО ДРУГО И ИМЕННО ЗАТОВА И В редовете на партията ни ние не правихме разлика межди християни и мюсюлмани ! Ние имахме силна икономика в страната, в която всеки даваше своят труд за нейният просперитет и ние трябваше да я защитим и го направихме !
Днес обаче такива, които ние не допускахме в системата на сигурността я управляват, днес такива, които организираха атентатите са на свобода и дори виждам, че силно се радикализира и се нагнетява напрежение между хората !
Някой ще ме обвинят, че говоря с езика на омразата, а на тях ще отговоря – Другарки и Другари, поставете на мястото на тези, които загубиха близки, приятели и роднини в този терористичен акт не само на гара Буново и на тези в Париж, Брюксел, Лондон и Русия те на какъв език говорят !
А тези, които взривяват бомби и ли се врязват с камиони в тълпата техните послания на какъв език могат да бъдат разчетени? По мое време имахме служби, които работиха, имахме армия, имахме и милиция и такива неща не можеха да бъдат скрити, а днес Вашите служби и Вашата милиция ги крие и покровителства! КАКВО ПРАВИТЕ, на кои интереси служат управниците Ви ?Тодор Живков Стефан Пройнов

По мое време всяка жаби си знаеше гьола и мястото в гьола, имаше ред и дисциплина, а днес всичко сте унищожили по заповед на чуждите си колонизатори ! Но най-лошото, което позволихте е да се предадете и да не се борите като напускате родината си, а на Вашето място идват други всеки ден, всеки час влизат в страната такива като аз не бих допуснал !
Те ще се отнасят с България като с територия, а не като с родина запомнете !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност