Истина или не! Тактиките на хан Тервел са актуални и днес +ВИДЕО

Истина или не! Тактиките на хан Тервел са актуални и днес +ВИДЕО Стефан Пройнов Светлозар Минов


Нощ в горите на границата Видеото, което показва как и нощем се патрулира на Българската граница !

Макар и сайтът да е за фалшиви новини видеото е истинско, но комичното е, че според непотвърдена информация от разузнаването на „Ислямска Държава“ става ясно, че българските патрули на БНО „Шипка“ и Войнски съюз използвали някаква тайна тактика, с която залавяли мигранти и в режим на нулева светлина !

Според МИ 5, МИ 6, МОСАТ и дузина разузнавателни агенции тези Българи не използвали никакви специални разузнавателни средства, нямали подкрепа и от разузнавателни сателити за дислоциране на мигрантите и всички разузнавателни централи са силно озадачени как именно успяват в мрака да намерят следата, как се ориентират и как намират мигрантите?

Според наш източник внедрен в граничните патрули ние успяхме да разберем каква е тактиката, която води до такъв успех и хвърли в шах всички разузнавателни централи !
„В момента температурите са високи в този климатичен пояс на Европа и те способстват за по-добрите тактически резултати“ казва нашият източник, който иска да бъде запазен в анонимност !

Най-накрая той ни сподели и тайната стратегия и на въпроса как става той отговори: ”ами надушваме ги, истината е, че мигрантите смърдят и тази миризма не може да бъде сбъркана с никаква друга“, каза той. На въпроса „какво друго надушват“ войнът каза „ами надушваме и голяма корупция при направата на оградното заграждение като на места липсва, на места е единична оградата и всичко това намирисва на голяма корупционна схема“!

„Надушваме, че има и сериозно разсмърдяване в Асеновград и Пловдив, и в други гета в страната, но тези миризми остават далеч от границата, а ние сме се фокусирали над точно определена смрад и като следови кучета няма да оставим тази миризма да се разпростре извън границата ни“, допълни той !

Дали това са стари прабългарски тактики унаследени от времето на хан Тервел ние не знаем, но едно е ясно когато се срещнат очи в очи трафикантите и войнските съюзи някой се насира и тогава вонята става нетърпима !

Това са фалшивите новини и добре, че е майтапа да си кажем истината, че там някои брани отечеството ни денем и нощем и докато в България има поговорка, че рибата се вмирисва откъм главата на границата идващите се вмирисват от към потурите при вида на патрулите !
Ние от fakenews.bg се извиняваме на хората, който бранят границата ни, делата им не са за подигравка, а за преклонение, но сме сигурни, че мигрантите смърдят яко в тези жеги и от далече се надушват !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност