Истина или не! Според Радев уранът във водата е с извънземен произход + ВИДЕО

Истина или не! Според Радев уранът във водата е с извънземен произход + ВИДЕО Стефан Пройнов


Истина или не!

Има заснето НЛО над регионите с повишен уран във водата в България!
Това дава отговор и на въпроса защо е повишено съдържанието на уран във водата !

Ердоган и турските служби са потвърдили засичането на НЛО у нас !
От Москва лично Владимир Путин също е споделил, че руски сателити са засекли наличието на неидентифициран летящ обект над България и то в облак с повишена радиация !
Президентът Радев е научил от Фейсбук, защото службите ни на практика не работят, а единствените работещи служби у нас са американските, а те работели за тях си !

От „Ислямска държава“ са щели да поемат отговорността за радиационното разпръскване, но американските им партньори им казали да не се месят ! Излетели са два самолета от „Сарафово” както и една ескадрила от “Инджирлик”!
Американските самолети и турските са имали пряка видимост как НЛО е било телепортирано от неизвестна руска технология !

Така и приключва сагата, която официално не се е случвала, НО !
Сега обаче един пастир е снимал с телефонът си и е качил видеото във Фейсбук и само за денонощие клипът има над 4 милиона гледания и от полицията са иззели телефонът на пастира!

Цацаров е казал да се прикрепи към делото, което е повдигнато към лицата, които трябва да са виновни за случилото се с питейната вода !
Така от бюлетина на МВР са оповестили за случилото се и Румен Радев като президент е изискал службите да му докладват по случая!

Очаква се свикване на консултативният съвет на който да се докладва на президента КАК ТАКА АДЖЕБА САМОЛЕТИ ОТ “ИНДЖИРЛИК” СИ ЛЕТЯТ СВОБОДНО НАД НАШЕТО НЕБЕ! Според запознати от службите става дума за пет турски пилота, които са били изпратени да свалят руският самолет, който е отвлякъл НЛО-ТО и става дума само за пет човека като се има в предвид колко са влезли незаконно от Турция процентът бил незначителен в рамките на допустимият!

Според Радев уранът във водата е с извънземен произход

А от прокуратурата вече са подготвили и обвинението, което както всички други ще се води срещу НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ, а този път обаче има заснет извършител, но видеото не може да се използва в съдът, защото не се квалифицира като СРС набавено по надлежният ред!
На кратко неизвестният извършител е известен, ама не точно !
В крайна сметка от ДОСТ ще излязат с декларация в Русия, че се меси във вътрешните работи на България!

От : fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност

One comment

Comments are closed.