Истина или не! След полицията излизат на протест и мафията!

Истина или не! След полицията излизат на протест и мафията!


След като полицаите си изпросиха 100 милиона за няколко дни и Мафията излиза на протест !
Мафиотите, гледайки как Борисов с лека ръка раздава пари на всички, които протестират са се събрали босовете и са решили и те да излязат на протест и да поискат 100 милиона лева! Решението вече е взето и убийствата, които са в страната са вид съобщение до Цветанов и Борисов !

Първо Шивача на Цветанов се спомина, лека му пръст на човека ! После се спомина и един Данъчен – счетоводителят на Цветанов след него и Търновският портфейл пак на Цветанов и ако Правителството на ГЕРБ не вземе мерки скоро и някой друг ще се спомине, казват босовете от мафията!

Тъпите ченгета, казва един гангстер, нищо не правят и получиха 100 милиона лева! Ни се утрепваме от стрес и напрежение да движим всички незаконни далавери на ГЕРБ то проституция, то нарко разпространение, то алкохол без бандерол и цигари такива, то всичко за което можете да се сетите и оставаме недооценени ! Протестът е решен и единственият проблем е, че нямат синдикати, които да организират цялото това мероприятие! Заради параноята в мафиотските фамилии никой не се познава с всички!

Единственият, който познава всички е Цветан Цветанов и сега от Мафията са обявили един милион за тефтерчето на Цветанов, защото там са имената и телефоните на всички престъпници, но в създадената ситуация Цветанов е на страната на ГЕРБ и няма как мутрите да рекетират най-голямата групировка!

Повечето мафиоти са поискали да излязат с декларация и за лошото качество на труд, че не са осигурявани и работили в недружелюбна работна среда както искат почасово заплащане и какво било това все да са на повикване като никога не разполагали със свободно време?

Говори се, че и освен, че нямат здравно осигуряване за пенсионно такова и дума не ставало, защото рядко някой мафиот достига до пенсионна възраст !

Оплакванията на мафията са много и става ясно, че възнамеряват да отправят и някой от въпросите си към омбудсманът и редица правозащитни организации! Ние не сме ли хора, нямаме ли семейства, ние къщи и деца нямаме ли, казват бандитите, налага ни се да поддържаме и висок стандарт заради общественото мнение и това как се подържа, питат те?

И така, ако от ГЕРБ не им дадат и на тях 100 милиона спират кражбите на колите и разпространението на наркотици и всички престъпни дейности, с които се пълни черната каса на ГЕРБ! Слуховете силно са притеснили истинските Босове на групировката ГЕРБ, защото ако това се случи с какво ще си купуват цигански гласове, с какво ще си купуват влияние и спокойствие!
И така борбата с корупцията може и да стане излишна и от Европа да ни похвалят, ако мафията спре да се отчита на правителството ще станем за пример, защото борбата с корупцията е не само с тези, които взимат, а и с тези който дават! И ако даващите спрат и вземащите ще изчезнат!

Тази статия е плод на Вашето въображение и този сайт fakenews.bg не съществува!

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност