Истина или не! Първият в България Ромски ресторант с европари !

Истина или не! Първият в България Ромски ресторант с европари ! Стефан Пройнов


Истина или не от ГЕРБ имат проекти за отваряне на верига Ромски ресторанти в цялата страна !
Ще се строят с пари от Европейският съюз по програма за интеграция на Ромите !

В Ресторантите ще има специално меню, а цените ще се сформират според цената на медта и бронза на световните пазари !
Ще има ВИП ложи за Ромските барони !
Ще се плаща само в бакър и бронз, а в краен случай и с желязо за да се избегнат джебчийски набези!

Всеки ще може да посещава заведението за хранене след като удостовери, че е Ром или Циганин !
Детското меню ще бъде за сметка на Социалното министерство, но ще има ограничения колко пъти един човек може да го поръчва, че „като ги знаем какви са, по три пъти ще се редят“, казва бармана на заведението !

Интернета ще е свободен без парола в заведението заради АЛО, АЛО потребителите !
Ресторантите ще се изграждат по проекти на красива Мангалия !

Но иначе ще се отворят работни места и така безработицата ще намалее при ромите !
Заплатите ще са под формата на меден кабел, а годишният отпуск ще може да се взема само в сезона на орехите !

От синдиката на Ромите заявиха, че отпускът трябва да може да се взима и по време на гъбите и билките, а някои дори заявиха, че ще има проблем и с отпускът по майчинство заради динамичните любовни процеси в гетата! За сега вървят процедури по набиране на персонал !

От социалното министерство изказаха сериозен проблем с набирането на персонал, защото има изискване персоналът да е завършил поне осми клас ! От ХЕИ изказаха сериозни притеснения, че хигиенно-санитарните навици на гостите на тези ресторанти са под всякаква критики и техните проверяващи с погнуса отбелязали, че не искат да проверяват тези обекти под страх, че могат да се разболеят от някое заболяване !Ромски ресторант Стефан Пройнов

От гражданска защита казаха, че ще придружават експертите на ХЕИ и ще бъдат допълнително окомплектовани с екипировка за химическа защита ! На дневен ред остава въпросът, който поставиха електроразпределителните дружества кой ще плаща тока?

Както и НАП пита след като няма да се индексират парични знаци как ще се засича оборота ?
Цветан Цветанов обясни, че интеграцията на ромите и усвояването на евросредства са необратими процеси, които трябва да се случат !

Така правителството става гарант на тези ресторанти, които все повече заприличват на социални кухни в знак на добра воля към своите избиратели от ГЕРБ са заявили, че в заведеният ще се пуши наргиле и цигари без бандерол, неофициално обаче !

Марешки също обмислял да отвори бензиностанции в гетата, но за сега икономическите проучвания и анализът на сектора с Ромските гета е, че ромите биха използвали био горива като слама, люцерна и зоб смески и ронена царевица ! Марешки останал изумен, защото той такива горива не правил до сега ! Алхимиците от рафинериите също нямали рецепти, които да подхождат за коне, магарета и каруци !

Така първият ресторант ще отвори врати в София под егидата на фондацията на цар Киро !

Да се готвят Пловдив, Варна и Видин !
Интеграцията ще продължи до изчерпване на количествата във фонда !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност

2 comments

  1. Група от най-близките му приятели са решили сами да съберат необходимата сума пари, около 8-10 000лв. и не желаят да бъдат събирани други средства и да бъдат правени групи или разпространявани банкови сметки в помощ на семейството на Денис.

Comments are closed.