Истина или не ! Президента Румен Радев влиза в битка с кандидат президента!

Истина или не ! Президента Румен Радев влиза в битка с кандидат президента!


Битката на генералите Президента влиза в битка с кандидат президента! Битката на генералите започна отдавна, но чак сега Радев прие хвърлената ръкавица !

Радев обяви официално, че щом искат война ще я имат и сега лицемерието на Борисов вече свърши !
Тук вече можем да цитираме Иван Гарелов, който наскоро сподели, че Бойко Борисов иска импийчмънт на Румен Радев за да стане той Президент за болното му его, а това е последният хълм в кариерата си, който не си е КУПИЛ и не е изскачил ! Защото досега все купуваше избори, титли или длъжности, е има и такива, които други са му ги купували като Сретен Йосич, който му е купил длъжността Главен Секретар както и званието Генерал според един от подсъдимите по делото „Килърите“!

Та фалшивият генерал иска да се бори с истинският !
Тук ние от fakenews.bg, което ще рече фалшивите новини ще защитим истинският генерал и ще застанем твърдо против фалшивият политик !
Защото при него нещата седят горе-долу както при тези с купените шофиорски книжки, които карат автомобил и просто правят катастрофа !
Та и така и Борисов с фалшивите си пагони управлява страната ни, която я доведе до катастрофа !

Та когато не си подготвен и не учил нещо то няма как да го правиш! Конфликта между двамата генерали не е от вчера, а датира още когато Румен Радев заяви, че ще подаде оставка от времето когато бе във армията !
Сега обаче има една съществена разлика зад генерал Румен Радев, има повече гласове отколкото зад Борисов и цялата партия ГЕРБ и това побърква егото на фалшивият генерал !
Не може да се примири, че има човек с по-голямо обществено доверие от него, макар че той си знае колко е истинско това доверие за което говори !
И сега се включиха социолози и медии и кой ли не да хвалят фалшивият и да плюят по истинският !

Такива са от фирма ГЕРБ, ако не могат да изгорят някого то поне да го очернят, като въглени са !
Но Радев за сега достойно понася всяко изпитание на хунтата !
В крайна сметка истинският сблъсък предстой ! И според нас дори Румен Радев ще загуби тази битка въпреки огромният рейтинг на одобрение !
Защото има една поговорка която гласи: „не воювай с простака, защото ще ти се наложи да слезеш на неговото ниво, а там той ще те победи не с ум, а с опит, защото той цяла живот е бил простак и има по-голям опит като такъв“, а всички знаем, че опитът си казва своето във всяка една работа !

Дано Румен Радев не опростачи тази трибуна, която му дал народът, защото Бойко пак ще спечели !
Но в крайна сметка решенията ги взима самият генерал Румен Радев и дано Господ Бог му помага да не се изложи нещо като Борисов няма какво да губи, защото той се е изложил максимално пред народът, а истинският съдник и съдия на мача е Българският народ !
Такива са фалшивите новини, но и във всяка лъжа има по зрънце истина и въпросът е да го намериш !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност

5 comments

  1. After looking at a handful of the blog articles on your web
    site, I seriously appreciate your technique of blogging.
    I added it to my bookmark webpage list and will be checking
    back soon. Please check out my website as well and let me know what you think.

  2. Ahaa, its pleasant dialogue regarding this
    paragraph here at this weblog, I have read all that, so now me also commenting
    here.

Comments are closed.