Истина или не! Перата обикновен бандит ли е? +ВИДЕО

Истина или не! Перата обикновен бандит ли е? +ВИДЕО


Перата обикновен бандит ли е или мъченик? Когато маските паднат и истина или не лъжите се видят остава онзи момент, в който ти си бил излъган, а ти си излъгал маса хора заради собственото си заблуждение !
Перата излъга много хора, но и Истината излиза рано или късно наяве !
Кой е Перата и за какво се бори? Според службите и Валери Симеонов е обикновен квартален бандит !
Според видео на БТВ Перата се оказа социално слаб.

Той декларира, че не изкарва никакви доходи и семейството му живее от заплатата на съпругата му – 508 лв. Той шофира спортен автомобил, а в наскоро заснето видео разказва, че джипът, с който ходи на границата, е със спукани гуми, но може да си купи още 20 джипа.
Уж е социално слаб, а кара мерцедес за 100 000 лева !
Как става това в България ?

Перата прокара патриотичната нотка, защото е проект, който смърди на престъпност отвсякъде !
Според НЕпотвърдена информация Перата се занимава с дърводобив и ако в България има два лиценза за износ на дървесина за Израел то единият е бил на Перата !

И ако в България има издадени четири лиценза за износ на Дървесина за Турция то единият е бил на Перата ! Той не декларира нищо, а всичко е с поставени лица или роднини, но всички знаят кой изсече горите на Странджа ! Пребиваването на Перата в горите по границата има няколко НЕдоказани мотива !
1. оглед на участъци за добив на незаконна сеч !
2. пресичане на трафикът, но не на мигранти, а трафикът на афганистански хашиш за което се знае, че идва с мулета в тези така наречени мигранти с ранички и всеки носи по няколко килограма от дефицитната стока !

Перата обикновен бандит ли е
ВИЖ ОЩЕ ПО ТЕМАТА ТУК !

Ето защо Перата може да си позволи дълъг престой в София и уж разчиствал Лъвов Мост, а може би е разчиствал лични сметки в нарковойни и контрол на разпространението на наркотици !

Защо след краят на домашният си арест Перата отиде в Чехия и кой му плаща разходите ? След като Перата прецаква трафиканти той има нужда от покровители и явно има кой да го пази от полицията, но в замяна Перата трябва да върши неща, които му наредят !
И така Перата влиза в ролята на мъченик и патриот, навира се при Динко Вълев, но скоро Динко го отсвири !

Навира се при Рокерите от „Велика България“, грабва микрофона, но скоро и те надушват неговите интриги и раздор, които той вкарва между тях ! Виждаме го и при Войнски съюз и БНО „Шипка“ и те го подкрепят известно време, събират дори пари за гаранцията му, но и там Перата започва своята подривна дейност като се опитва да разделя и вкарва смут в лагера им ! Отива в Чехия и там успява да спре даренията за тях като говори неистини за тези организации и открито ги насъсква един срещу друг !

Те бързо го неутрализират и разбират, че става дума за човек внедрен от службите да всее раздор и интриги за да прекърши патриотичните организации ! Но хората в патриотичният сектор си говорят помежду си, те се познават и мълвата за Перата бързо се разнася из страната !
Мълвата, че имал дори собствен канал за трафик – на какво ли ?

Целият шум с това веене на знамена е за да го пазят медиите, но в един момент Перата предозира егото си и скочи на война срещу медиите ! Скочи и на държавата и сега го очаква наказание за това !

Перата обикновен бандит ли е скоро ще стане ясно !

И най-слабата държава е по-силна от най-силният бандит, а Перата не е силен бандит както каза за него един друг по голям бандит !
Играха се театри как се помага на хора и добитък и всичко е било да бъде под прожекторите на славата, но всичко това е било един добре скалъпен сценарии зад всичко това седи една амбиция за бързо забогатяване и то по престъпен начин !

Днес скъпият Мерцедес закупен с недоказани доходи може да бъде конфискуван, а Перата да се окаже там зад решетките, защото обяви война на трафикантите, на МВР, на държавата и медиите!
Явно хранителните добавки от Афганистан водят до сериозни психически разстройства и сега съдбата може да бъде доста извратена и Перата да се озове в една килия с 15 корави цигани и те да го питат всеки ден „искаш ли да ни направиш на сапун или сам ще си изтървеш сапунът в банята“?
Това е фалшива новина, но много прилича на истинска такава !

Перата обикновен бандит ли е според Вас ?
Източник: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност