Истина или не! Нямаме посолство в Саудитска Арабия, но имаме премиер там!

Истина или не! Нямаме посолство в Саудитска Арабия, но имаме премиер там!


Бойко Борисов на визита в Саудитска Арабия и също като муха се лепи на лайно и нашият Бойко се залепи за богатите петролни шейхове !
То и в Катар някога ходи Бойко и щяхме агнета да изнасяме за там, а те купуваха от Румънските не и от нашите !

Тези бизнес визити на премиера да са донесли един лев в страната ни ? То и Цветанов ходи в Китай, но нищо не се случи и истината е, че Саудитска Арабия е водещ производител на петрол!

Голямата по територия държава на Арабския полуостров, заемаща по-голямата част от него, и същевременно е втора по големина арабска страна в света след Алжир! И така Бойко Борисов почувства лукса на шейховете, но всичко това с държавни пари !
Едно обаче не можем да си поясним защо Саудитска Арабия не е приела нито един мигрант на територията си !
Една от най-богатите страни в света с най-големият изграден лагер, който е празен целогодишно не иска да изхарчи нито един лев за техните братя мюсюлмани в арабска държава !Истина или не! Нямаме посолство в Саудитска Арабия, но имаме премиер там!

Премиерът иска да вкарва още мюсолмани в християнска държава и то най-бедната в Европа и на едно от последните места в света по качество на живот ! И така Царят и пъдарят отидоха при петролните шейхове и какво могат да им предложат ?

Ами контрабандни цигари, леко стрелково оръжие, гранатомети и синтитични наркотици !
Това, което се изнася по каналите към „Ислямска Държава“ по отъпканите бойкови кервани !

Само че от Саудитска Арабия надали ще проявят интерес да работят с тиквата, че само изигра един театър и видяхме как царят и пъдарят танцуват със саби такива, с които са ни клали някога арабите !

Иначе от ГЕРБ вярват, че това посещение ще отвори нова страница или ще затвори досегашната !
А самият Цар определи срещата като историческа само дето не обясни какво събитие се случи, че тази дата да влезе в историята !
И така всеки сам избира как да се излага, но когато излагаш собствената си държава си е излагация на една нация !

Това с наркотиците, цигарите без бандерол и оръжието може да се квалифицира и като фалшива новина, но може и да бъде истина !
Този сайт не съществува и Бойко Борисов не харчи държавни пари като обикаля по света да ни излага !
От: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност