Истина или не! Магарешки нямал да влиза в яслата!

Истина или не! Магарешки нямал да влиза в яслата!


Магарешки заяви, че нямал да влиза той и неговите НЕдебили в Парламентарната ясла докато Иво Христов не напуснел Парламента !
Абе един умен човек се завъртя в онова свърталище и сега да го изгонят !

Според непотвърдена информация Иво ги комплексирал и не малко депутати – около 800% се чувствали като дебили в негов присъствие и така Магарешки по заповед на Бойкократът запя песента на ГЕРБ за цената на морала и моралната такса, а точно той ли трябваше се питат останалите 20% процента?

Но как да влезе в новините освен като се опита да потанцува под звуците на Цветанофф и Бойкократът и така тон за песен даден и ротата на Магарешки запя на плаца! Само дето не отчете фактът, че с него и без него в парламента работата продължава, а и той не е там да свърши нещо, а за имунитет, че делата много и документите също във варненският съд !

И сега въпросът дали е дебил или не е, Магарешки не спира да отеква в и така обърканото му фармацефтично съзнание ! Истината е, че за пореден път Магарешки запява само песните на ГЕРБ като си припомним и подкрепата му за онзи правосъден днес крокодил на президентските избори и по всичко личи, че гласувайки за Магарешки подкрепяш статуквото !
И докато комплексите избива фармацефта получи ефирът на обслужващите статуквото медии !

Наричаме парламента ясла защото бая добитък се храни там !

От: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност