Истина или не! Корупция по високите етажи на властта и Цветан Цветанов!

Истина или не! Корупция по високите етажи на властта и Цветан Цветанов! Стефан Пройнов


На кой етаж се намира Цветан Цветанов?

Шефът на НАП, проверявал имотите на Цветан Цветанов, е кандидат-депутат от ГЕРБ! Изпълнителният директор на Националната агенция по приходите Красимир Стефанов е номиниран за народен представител на второ място в листата на ГЕРБ в Хасково.

Това потвърди Цветан Цветанов на пресконференция, на която обяви водачите на листи за предсрочните избори. Всичко това се случва в началото на април през 2013 година !
Спомняте ли си кой проверява Цветанов за апартаментите му ?
Е ако на това не се казва престъпна схема, ако това не може да бъде наречено престъпление по служба, ако това не е корупция по високите етажи какво е? Всички сме свидетели как се работи с Цветанов – раздават се постове в страната срещу лични услуги, които пък имат личен мотив и облагодетелстване !

Този човек ще се бори с корупцията в страната, а нима ГЕРБ не са най-големият генератор на престъпни корупционни практики и схеми !
Ако някой може да посочи само една чиста сделка по евро проекти в страната нека я сподели или както се казва завинаги да замълчи !

Ако трябва да се говори за престъпност в бели якички именно Цветанов е най-големият такъв, но докато той контролира съд, прокуратура и контролира най-голямата парламентарна група всичко това си остава в сферата на недоказаните предположения и клевети, в сферата на клюките и жълтите новини дори може да се квалифицира като фалшива такава, но винаги ще остава онова съмнение, че там се случва нещо скрито, нещо мръсно и рано или късно истината ще го докаже !

Но докато Цветанов е облечен с власт никой няма да има воля да докаже, че най-големите корупционни практики са в ГЕРБ, че там е заровена корупцията в страната и знаят за хилядите собственици на фирми, който си плащат преди всеки търг или обществена поръчка в централите на ГЕРБ по места, знаят го всички, които искат да си плащат данъците и да работят спокойно и какво им се случва с НАП и ДАНЪЧНА СЛУЖБА, знаят го, че сивият кардинал създаде сивата икономика и така всеки си плаща, ако иска да работи !
Така не се гради икономика, така се гради престъпен синдикат и мафия и всички знаят това, но не говорят за проблемът, който си има име и се нарича Цветан Цветанов !

Попитайте тези, които им бе отнет бизнеса за това име, попитайте и на тези, които им дадоха бизнес за това име, попитайте тези, които си плащат за това име и всички ще ви кажат това име – Цветан Цветанов !
Всичко рано или късно ще свърши и тогава ще бъдат извадени хиляди доказателства, тогава хората ще се осмелят да говорят открито кой кой е? Истина или не или не е това преценете сами, но както се казва „добре, че е лъжата да си кажем някои истини“!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност