Истина или не ! Корнелия Нинова кани Борисов на мъжко хоро

Истина или не ! Корнелия Нинова кани Борисов на мъжко хоро


Корнелия Нинова отправи предизвикателство към Бойко Борисов.

Публикуваме цялата реч на лидерката на БСП с кратки вметки, съкращения и преправяне на стила:
“Г-н Борисов!

След ден ще се състои големият християнски празник Йордановден. Богоявление. Вие често се кръстите, обикаляте църкви, целувате се със свещеници и държите показно да покажете набожност. Затова ще използвам повода да Ви предизвикам на мъжко хоро в Калофер.
Нека заедно се отдадем на танц в ледените води, да покажем мъжество и склонност към заедност и стабилност! Нека заровим томахавките за празниците и извадим кръстовете!

Ако откажете, то нека празникът се прекръсти от Богоявление на Бойконеявление! Заключ”

Очаква се Борисов да каже, че е щял да се яви, но в последния момент се е сетил, че е на имен ден на Йорданка Фандъкова и Йордан Цонев, които щели да празнуват заедно.

Източник: nenovinite.com
Истина или не е обаче Борисов не знаел какъв пол е бил Мъжки – Женски или от третия е сега било много Европейски да си от другият пол!
Тази новина може да бъде квалифицирана като фалшива и този сайт да не съществува но както е казал един султан чехли много всеки знае себе си най добре !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност