Истина или не! Компромат за Валери Симеонов (Видео +18)

Истина или не! Компромат за Валери Симеонов (Видео +18)НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ – РОМКА ДРУСА КЮЧЕК С РАЗТВОРЕНО ДЕКОЛТЕ ПРЕД ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ

Вицепремиерът Валери Симеонов посети през уикенда 28.06.2017г. циганско село в рамките на фестивала в Котел.

Националистът бе почетен гост на ромски празник и стана част от веселието на жителите, които очевидно нямаха задръжки от представителите на властта.

В култовото видео, което се разпространява във Фейсбук, се вижда как Валери Симеонов аплодира жени и деца, изпълняващи кючек под звуците на барабан и акордеон.

Под погледа на вицепремиера един от музикантите изразява заводолство от наблюдавания танц, като поставя няколко банкноти в пищното деколте на една от танцуващите циганки.

Това не остава незабелязано от Симеонов, който коментира този жест със зам.-председателя на парламента Цвета Караянчева, смаян от бурния танц.

Сред отбраната публика са и председателят на земеделската комисия Десислава Танева и кметът на Котел Коста Каранашев.
Източник: slivensega.wordpress.com

Истина или не, но това е поредното лицемерие на Валери Симеонов, който иначе говори за строги мерки срещу циганската престъпност за полицейско управление във всяко гето за спиране на престъпността, а иначе казано това е само за пред телевизорите.

Той си се има с електората и и го канят по кючеци и вечеринки, канят го по сватби и банкети нищо, че бил зает понякога да дърпа баби за пред ефира, а друг път бабите му играят и деколтета му отварят и как напъха една свирка между циците си таз жена припоти се даже вицепремиера на тази мангалска премиера !

Истина или не е това, но Валери Симеонов Ви лъже за неговата борба с Циганите по гетата и сами се убедете в това! То не било борба, ами игра с песни, музика и танци страстни !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност