Истина или не ! Истина ли е дали Бойко е гей или пусни СМС за гей парада

Истина или не ! Истина ли е дали Бойко е гей или пусни СМС за гей парада Стефан Пройнов


Истина или не ! Истина ли е дали Бойко е гей или пусни СМС за гей парада

Смях! Събират пари с есемеси за гей парада в София
Пари чрез есемеси събират организаторите на гей парада в София. Домакините на София Прайд 2017 се обръщат с призив към хората, които се чувстват съпричастни към каузата за равноправие, да помогнат за финансовото обезпечаване на планираните събития и така да даде своя принос, предаде Пик.
Тази година шествието ще започне в 18 ч от Паметника на Съветската армия, а маршрутът предстои да бъде уточнен със Столичната община.
Всеки може да дари 1 лев чрез кратко съобщение в новата DMS кампания. “София Прайд се организира изцяло от доброволчески комитет и целият бюджет се набира чрез дарения – на организации и на отделни граждани. Имаме нужда да покрием разходите за техника, комуникационни материали, охрана и административни такси. Надяваме се, че чрез DMS кампанията ще успеем да съберем средства за тези нужди”, заяви Радослав Стоянов от комитета на София Прайд.
Дарения могат да се правят и на фейсбук страницата на София Прайд. Десетото мирно шествие на лесбийки, гей мъже, бисексуални, трансджендър и интерсекс хора (ЛГБТИ) и техните близки и приятели ще се проведе на 10 юни в столицата.

Източник: sosnovini.bg
За силната дружба между мъжете сме чели в изворите на Илиада и дори знаем какво е било влиянието на Орфей както и на силната връзка на някои от елинските воини, а такъв вид дружба е имало и в легионите на Римляните от всички епохи !

Такава връзка има и сега и най-странното е, че по принцип по природа Гейовете не могат да раждат деца, а броят им се увеличава !

Спомняме си и „АФЕРАТА В СИМИТЛИ” и после Самият Бойку Борисоф колко напоително обясняваше, че видите ли те в правителството често имали поводи за празнуване и на тези събирания често изпадали в близости и така и нали се сещате ! До колко Евроатлантическите ценности са налагат от Брюксел ние не знаем, но тези ценности са от преди Европа да е съществувала, макар тази Европа да е олицетворявана като девойка на гърба на Бик, а днес може би на гърба на Бикът трябва да е някой политик, но както и да е !

Ние  от  fakenews.bg няма да пренаписваме историята нито да даваме квалификации дали Бойку е гей или педер@с, или е хетеро, защото това е негов личен избор !

Тази Демокрация, която много ни отне ни донесе и друго и доста политици са изпълнени с щастие в този смисъл на тълкования !
Гей не е обидна дума, а обидно е да те наричат педер@ас !

Този епитет съществува в жаргона на улицата като обида като често се използва като спонтанен изблик не и във варианта на някой политици де ! Сега дали Бойку Борйсов е Гей или педер@с, или просто както пише на лозунга „ако не сме Гей, не значи, че сме хетеро“ и в крайна сметка всеки избира какъв да бъде !

Въпросът е на чест и достойнство, на смелост дори да го заявиш и да не те е срам да кажеш „аз съм Гей или не“! От всички тези приказки какво е общото с Гей парада и Борйсов, ами става дума за СМС-и и всички знаем, че страната ни се управлява със СМС-и, но остана да стане ясно дали се управлява и от Гейове или педер@си ! Истина или не Вйолен Сйдеров наричаше Бойку Борйсоф курв@, а не гей, а съдът после се произнесе, че Сидеров е Душевен Педер@с ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК !

Важното е в паралелната държава СМС-са да управлява !
В крайна сметка Ванга е казала „не важно какъв човек си, важно е добър човек да си“, а дали Бойку ще прати СМС в подкрепа на Гей парад ще стане ясно по това как ще се отнесат с тези, които са против този парад !

Сега от БХК се докажете и с по един СМС се отчетете !

Дето се казва това е измислена история, но един султан е казал “чехли много, но всеки знае себе си най-добре”!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност