Истина или не! Имаме правителство за пример

Истина или не! Имаме правителство за пример


Правителство за пример, истина или не е това вижте фактите, които сами говорят за това!

Закриват се Болници и здравни заведения когато народът ти е болен! Закриват се училища когато народът ти е дебилно неук когато бабите са по-грамотни от студентите!
Цяла България говори за Мис България и колко е бил голям носът, а в същото време пускат Ахмед Муса от ареста под гаранция ! Закриват се здравни служби по селата, а се откриват тоалетни!

Що за народ и нация сме като позволяваме така да ни разиграват и да ни се подиграват !
Щом носът на една жена е по-важен от здравето на Вашите деца ! Вицепремиерът на страната ни на митницата говори за тоалетна дето бил открил, а за контрабандата дето митничарят на метри от него е скрил и дума да не става !
За Премиерът, който обикаля по света и оставил страната на произволът на съдбата !

А съдбата все е зле с нови данъци и такси като камшици за народа, а имали сте партия ВОЛЯ когато пък заявила, че в парламента няма да влиза !
А за какво са депутати за да имат имунитет да ги пази от дела за трафик на горива !
Казват няма такава държава, но има такъв народ!
Лъжа е, къде е народът, защо не протестира?
Пенсионерите били изплюскали резерва и били сме лош материал, а вицепримиерът се хвали, че открил тоалетна с мръсен канал !
Всеки час нахлуват мигранти в страната през секретният обект докато циганинът прави поредният си текст над ограбената старица !

Погазват се паметници и надгробни могили, а Цветанов от трибуната на Народното Събрание цвили, че всичко в страната ни е стабилно и наред ! Томислав Дончев излиза по телевизията и ни говори, че икономически сме били по-добре, а джобовете ни стават все по-празни и е много зле ! Закриват се пожарни, а кенефи се откриват!

Полицейски управления се закриват, но пък имаме кенеф !
Фирмите дето почистват снегът пак се осраха, че на две снежинки се успаха и пак катастрофи, пак жертви невинни на пътя !
И докато агент Кардам обикаля по студията да коментира кой има цици и кой не и за външната ни политика за да му отпечатат книгите от соросоидите ! Правителство за пример имаме в съюза!

И така е в страната – всичко е стабилно, дебилно и народът вярва на правителството наше !
Язовирите ни били под всякаква критика казват, че нямало виновни, а забравиха как мургавите ни братя и сестри взимаха поръчки от бедствие и аварии по времето на Емел Етем и как ремонтираха диги с два чувала вълна в пукнатина на дига и после се затлачва и малко бетон и така 240 000 лева се изписват !
А хората после били наводнени и виновни няма, няма и да има !
Виновни сме ние, че ги търпим тази сган крадлива !
Време е за национално неподчинение за освобождение или да се заредим с още търпение!

От: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност