Истина или не ! Зелените искат кастрация на изверг +ВИДЕО

Истина или не ! Зелените искат кастрация на изверг +ВИДЕО Стефан Пройнов


Всички знаем, че зелените активисти и активистки се занимават с опазването на природата и биоразнообразието в страната !
Този път изверг посяга на кучето Щерю!
В България има закон за защита на личните данни, но той на практика не се прилага и всеки може да бъде жертва на измамници, които да се облагодетелстват !

Този път светкавичната намеса на зелените активисти следи за психическото състояние на Щерю !
От щабът на зелените и лично Ивото Пинокиев са потвърдили, че спират рекетът на строителните фирми по морето и планината, спират преброяването на червеноглавата патица, макар вече да са получили авансово 50 милиона за това !
От кухнята споделиха, че такова нечовешко отношение като това в Хасково извършено от 35 годишният изверг те не са виждали дори когато са получили 11,5 милиона да локализират за щетите за замърсяване на околната среда в атентатът на гара Хитрино !

„Много пъти сме си затваряли очите, виждали сме всичко – умрели хора, взривове, замърсяване на околната среда с пестициди и хербициди, виждали сме убити делфини, радиоактивна вода, отравяне на цели области с цианид и какво ли не сме виждали, но сме си затваряли очите за някой друг милион, но такава ужасна лична трагедия не сме виждали и повече няма да си затваряме очите, ще се борим до край поне да свалим лихвите по кредитът на Щерю!

Междувременно сме стартирали дарителска кампания и сме регистрирали дарителски сметки на името на Щерю и учудващо е колко лесно стана всичко това само с един СМС!

За сега Щерю е в стабилно състояние, но ние няма да мълчим, няма да си затваряме очите“!
Днес е Щерю, утре може да бъде Вашето куче !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност