Истина или не! За Ватикана обяви, че Борисов е новият месия!

Истина или не! За Ватикана обяви, че Борисов е новият месия!

Новият мeсия, който ще спаси света е Бойко Методиев Борисов и това става ясно от обръщение на папата!От Ватикана от години са знаели за божественото творение на съдбата родено по нашите земи, но днес той Божественият не може да избяга от съдбата и от своят предопределеност и да бъде носителят на светлината !
И Бойко Борисов като най-ярката звезда на политическият небосклон озарява със своят мъдрост и премъдрост световните лидери !
Край с ретроградният Меркурий, край с кариерата му на политик у нас, а той е новият месия, носител на светлината, той е новият Луцифер !

Това се потвърждава и от Уикипедия, свободната енциклопедия: „Луцифер е дума от латински произход, Lucifer, която буквално означава
„носител на светлина“, „свет(л)оносец“ и от своя страна е превод от гръцката дума Εωσφόρος или Φώσφορος със същото значение.”
И днес ние сме свидетели не на падението на един ангел, а на въздигането на Бойко Методиев Борисов !

Според сайта gudelnews.com публикуваха още едно доказателство !

От пресцентъра на Герб пуснаха снимка на Бойко Борисов От Пресцентъра на Герб днес не спират да ни изумяват, преди малко пуснаха снимка на Бойко Борисов с текст отдолу:

За Исус Христос пише в Библията, че го е направил, но нашият председател и велик премиер вече го има запечатан на снимка и засега е единственият такъв, човек в света – понеже за Христос само е написано, но не и доказано със снимка.!
И така ние от Fakenews.bg Ви приканваме да се отнасяме с почит и уважение към Бойко Борисов и неговата религия ГЕРБ !
И всички трябва до три пъти на ден да казваме коленичейки една простичка молитва !

Бойко наш, Който си на небесата!
Да се свети Твоето име; да дойде Твоето царство; да бъде Твоята воля, както на небето, тъй и на земята; насъщния ни хляб дай ни днес; и прости нам дълговете ни, както и ние прощаваме на длъжниците си. защото и сами ние прощаваме на всеки наш длъжник; и не въведи нас в изкушение, но избави ни от лукавата Корнелия, която както Ева е подмамила Адам така и нас ни подмамва с обещание !

Всеки, който откаже да приеме новата религия ще бъде подложен на мъчения да живее с 200 лева пенсия или по-лошо – никога да не я дочака !
И така истина или не е това има още няколко човека, които са вървели по вода, но само Борисов е признат от Ватикана !

Дали и самият Бойко Борисов ще завърши житейският си път на земята както Исус Христос никой не знае, но злите езици говорят на Позитано, че вече са сковали кръста и се очаква на пролет той да бъде издигнат на Бузлуджа ! От ДПС казаха че не може да има партии на религиозна и верска основа у нас !

Този сайт не съществува и всичко това е плод на библейски приказки или на вашето въображение, но едно е сигурно, че папите си умират да го галят по главата !

 

От: Fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност