Истина или не! ДС седят зад Facebook

Истина или не! ДС седят зад Facebook Стефан пройнов


Ботовете на Facebook, раздаващи наказания на потребители и страници – агенти на бившата ДС

В ДЪГАТА НА МАРК ЦУКЕНБЕНГ – Създателят на Фейсбук Марк Закарбар призна тази сутрин в ефира на битиви и нова, че ботовете, на които е поверил банването и триенето на страници и потребители, са агенти на бившата Държавна сигурност.

Цъкърбърг обяви, че не може да направи нищо срещу тях, след като реално те са превзели властта с социалната мрежа и дори са си учредили библиотекарски университет.

“Първоначално бях впечатлен от уменията на тези ботове. Да различават мъжка от женска цица и да блокват хора за брутализми. Приемливо беше. Но после нещата се изродиха, те вербуваха половината фейсбук да доносничи срещу другата половина” – проплака в престижния телевизионен ефир Захарпланина.

Рижавият джапанкар призна, че потребителите ще продължат да бъдат наказвани заради това, че някой, който ги мрази, им report-ва вицовете и смешките по стените, но да се радват, че поне нямало лагери.Истина или не! ДС седят зад Facebook Стефан Пройнов

Редакторите на сутрешните блокове веднага поискаха от Марк Зукерберг телефоните на ботовете, за да ги канят занапред и да има други гледни точки по темите.
Източник: nenovinite.com

Екипът на Fakenews.bg разбра от непотвърден източник, че масово хора недоволни от това поведение на роботите докладвали профилът на самият МАРК във Фейсбук!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност