Истина или не: „Госпожа лъжа” и детектор на лъжата

Истина или не: „Госпожа лъжа” и детектор на лъжата


ГЕРБ: На Нинова не й трепва окото – може да измами и детектор на лъжата, вади ни от Европа
07 Март 2017, Вторник
Автор: Лъчезар Лисицов

Тома Биков призова нормалните политици в БСП да озаптят лидерката си

Лидерът на БСП Корнелия Нинова може да пребори дори детектор на лъжата. Това обясни кандидат-депутатът Тома Биков на извънредна пресконференция на ГЕРБ, в която участваха още и бившият финансов министър Владислав Горанов и младежкият лидер на партията Георг Георгиев.

От ГЕРБ анализираха сутрешното интервю на Корнелия Нинова пред Нова тв. Биков каза, че е чул няколко лъжи от нея, една от които била за телефонния разговор между Бойко Борисов и Нинова за несъстоялия се лидерски дебат.
„Аз лично присъствах на разговора между г-н Борисов и г-жа Нинова и това, което каза днес тя, ме учуди искрено и то не от гледна точка на това, че тя излъга, а от начина, по който го направи – не й трепна окото! Това е човек, който може да мине през детектор на лъжата и да не го хване – дотам е усъвършенствала тази линия”, отсече Биков.

Той обясни, че е било обсъждано дебатът първо да е 30 минути и да е само между екипите – „политическите екипи и двигатели на бъдещото управление един срещу друг”.
„След това един час – само г-н Борисов без екип и само г-жа Нинова без екип. Това беше нашето предложение. Тя избяга – защо? Защото трябва да покаже „двигателя””, коментира бургазлията Тома Биков.
Той попита дали ако отидете при някой, който продава автомобил, но той откаже да ви покаже двигателя, бихте си купили такъв автомобил.

Биков призова нормалните хора в БСП да не стоят безучастни, а да вземат мерки срещу техния лидер, „който тласка страната в посока, която става все по-ясна – това е излизането на България от Европа”.
По думите на кандидат-депутата, това означава отиване в нищото – там, където бяхме през 1997 г. с празните магазини, с невъзможността да излизаме от България с изключение на децата на червените номенклатурчици и т.н.

Владислав Горанов обясни, че идеите на Нинова за национализация, за вдигане на данъците, за принуждаване на банките да дават заеми без лихви и т.н., може да се приемат, ако идват от хора като Волен Сидеров. Според Горанов, обществото свикнало да слуша това от лидера на „Атака”, за който обаче се знае, че няма как да влезе в изпълнителната власт.

За системна и голяма партия като БСП такова поведение било недопустимо и опасно. Горанов заяви, че вижданията на Нинова – например за протекционизъм на българската продукция, може да се случат само в разрез с европейските правила, което означава България да напусне Европейския съюз.

Според Тома Биков, лидерката на БСП не била в добро състояние на духа и дори започнала да се превръша в заплаха за националната сигурност.
Източник: flagman.bg

Ние от fakenews.bg питаме това истинска или фалшива новина ли е ? Защото Цветан Цветанов каза, че ще се бори с фалшивите новини, но не каза как ?
Ето малко повече информация за сравнение:
Обърнете внимание как се вменяват неистински новини, които имат за цел да уронят престижа на личността !
Така се подронва доверието в дадена личност !
Вижте кой създава политически интриги и лъжи, които се вменяват на обществото !
Ето как работи детектора на лъжата !
Детектор на лъжата се използва за разкриване на кражби, измами, изневери, корупция, както и за удостоверяване на служебна лоялност, също така и при подбор на кадри и проверка на зависимости, насилие, рекет и тежки престъпления. Вижте и истинският дебат, а не този, който бе предаден през призмата на ГЕРБ и медията Флагман !

Ако някой се почувства обиден ние даваме право на отговор и да се свърже с нас в страницата ни във Фейсбук ето тук !
Детектор на лъжата се използва за разкриване на кражби, измами, изневери, корупция, както и за удостоверяване на служебна лоялност, също така и при подбор на кадри и проверка на зависимости, насилие, рекет и тежки престъпления.

Вижте и истинският дебат не този който бе предаден през призмата на ГЕРБ и медията флагман ! фалшивите новини и Цветанов

Ако някой се почувства обиден ние даваме право на отговор и да се свърже с нас поне да каже още нещо защо е излъгал или не за връзка с нас страницата ни в Фейсбук ето тук !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност