Истина или не! Владимир Путин идва в България

Истина или не! Владимир Путин идва в България


Владимир Путин идва в България! Вижте кога и защо само тук при нас във fakenews.bg
Щокиращата информация излезе в руската преса!

Изненадващо! Владимир Путин е заявил, че ще посети България за да попита Бойко Борисов дали наистина България е враг на Русия катотова е станало след като Бойко Борисов обяви това по медиите !
Путин е бил силно озадачен и доста се е смял на това изказване – „та аз в Кремъл имам повече войници, отколкото премиерът в България“!
„Това не може да е истина, искам да го чуя с ушите си“, казал Владимир Путин, „това е фалшива новина, не може да истина“,е добавил той !
Ние от fakenews.bg като фалшивите новини за България решихме да потърсим други източници за думите на Борисов и установихме, че това е истина, която бе тиражира по всички медии !

Сега от кабинета на Борисов 3 са силно притеснени от предстоящата визита на Владимир Путин и въпросите, който ще зададе на Бойко Борисов – „аджаба истина ли е това бе, гяур“?
След като Турция е стратегически партньор на Русия Борисов дава ли си сметка, че Ердоган само това чака и да довърши започнатото от своите предци и този път Русия няма да се намеси !

„Американците ще се отдръпнат в Румъния и България ще се превърне в нещо друго“, казал Путин !
Припомняме, че преди Година Владимир Путин сподели, че България се превръща в територия, но никой не го чу тогава !
Борисов се е обадил на Меркел и се е оплакал, че Владимир Путин щял да дойде в България ненадейно ! А самата Меркел му отговорила, че Руснаците, ако решат и в Берлин могат да дойдат ненадейно !

От : fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност