Истина или не ! Владимир Путин загуби най-важната битка в животът си

Истина или не ! Владимир Путин загуби най-важната битка в животът си Стефан Пройнов!

Владимир Путин загуби най-важната битка в животът си с Америка и когато фактите говорят и от Кремъл мълчат !

Когато хибридните войни стават климатични !

Парадът в Москва ще бъде под снежинки!
Хората в Москва са се шегували, че не времето е странно, а по-скоро дрехите не са подходящи за сезона !Истина или не ! Владимир Путин загуби най-важната битка в животът си Стефан Пройнов

Военна телевизия разбулва тайнственото климатично оръжие Конкурира ли руският “Обект Сура” нашумялата американска технология HAARPИстина или не ! Владимир Путин загуби най-важната битка в животът си Стефан Пройнов

По повод на Деня на хидро-метеорологическата служба на руската армия, днес сайтът на руската военна телевизия tvzvezda.ru публикува информация за разработването в Русия и в САЩ на тайнственото климатично оръжие, за което много говорят, но никой все още не го е виждал в действие. Руският проект носи наименованието „Обект Сура”, а американският – HAARP. Той стана особено актуален у нас покрай наводненията тази години. Според информацията, всяка година преди парада на победата в Москва, провеждан на 9 май, задължително се прибягва до разпръскване на облаците над столицата, за ад се осигури хубаво време за участниците. Технологията е елементарна и едва ли може да се нарече оръжие- за облак с дължина около 5 километра са необходими 15 грама от специален реагент, прилагани на десетки километри от града.

Реагентът е няколко вида – за ниски облаци на височина няколко хиляди метра се използва сух лед, а за дъждовни облаци – течен азот, а при най-мощните образования, от които може да тръгне и буря, се използват специални метеопатрони. Реагентите предизвикват незабавен дъжд и така преди да стигнат до Червения площад, облаците губят силата си и не могат да произведат валежи. Това струва около 2.5 милиона долара на Москва всяка година, но пък гарантира слънце и малки облаци по време на парада.Истина или не ! Владимир Путин загуби най-важната битка в животът си Стефан Пройнов

Американската база на проект HAARP в Аляска През 70-те години на миналия век обаче в СССР е имало специален проект, често цитиран в западни средства за информация като възможен причинител на някои от най-страшните урагани, наводнения и други природни бедствия. Това се запазва доскоро, след като през 2005 година американски метеоролог обвини Русия в създаването на урагана „Катрина”, който помете Ню Орлиън. Става дума за „Проект Сура”. Той е наречен по името на загадъчна съветска база в дълбоките гори на 150 километра от Нижни Новгород, където през 70-те и 80-те години на миналия век наистина са се водили проучвания на модификация на природни явления. Базата е разположена на 9 хектара площ и там има 20 антени, в центъра на които е разположен огромен излъчвател, както и други спомагателни сгради и съоръжения. В базата са правени изследвания йоносферата и е открит ефектът на генериране на нискочестотно излъчване при модулирането на йоносферни електрически импулси.

Наблюдавани са и някои анормални явления в атмосферата като странни светлини, светещи червени топки, висящи неподвижно или движещи се с огромна скорост. По-късно стана ясно, че това са луминисцентни плазмени образования, които имат свойството да заглушават някои военни системи, в това число и американски, свързани с ранно предупреждение при старт на балистични ракети. Всичко това обаче е приключило с разпадането на Съветския съюз поради липсата на пари. В САЩ обаче проектът HAARP, който нашумя покрай наводненията в България, продължава да се разработва, като негова основна цел е разработването на плазмено оръжие.

В Аляска е построен за целта мощен радиолокационен комплекс на площ от 13 хектара. Според някои информации, HAARP на практика е огромна микровълнова печка, чието излъчване би могло да бъде фокусирано в определена точка на Земята така, че да предизвика различни природни бедствия – наводнения, зцеметресения ,цунами или суша. Възможно е да се предизвикат и ослепяването на радарите, срив в енергосистемите на цели държави и пробойни по трасетата на газо и нефтопроводи. /БЛИЦ

Източник: Blitz.bgИстина или не ! Владимир Путин загуби най-важната битка в животът си Стефан Пройнов

Сега и нашият коментар на fakenews.bg, че този път Владимир Путин загуби битката и внезапно небето над Москва с промени както за сезона така и за най-големият празник на Русия !
Истина или не, това или всичко е плод на хибридни бръщолевения, но снегът по никое време в Москва на Червеният площад е факт !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност

One comment

Comments are closed.