Той лъже! Борисов лъже, че не знае за Каварна+ВИДЕО

Истина или не! Борисов лъже, че не знае за Каварна +ВИДЕО Стефан Пройнов


Борисов-2011 открива игрището заради, което България е осъдена.
Един репортаж на Мария Добрева за ТВ 7!
Днес Борисов 3 твърди, че това не е игрище, а бостан на който той някога е изиграл поредното съчетание на лента !
И след като през 2017 година е забравил всичко за пред Европейският Съюз чудим се тиквата какво би казал на инвеститорите за техните стотици милиони хвърлени в НАТУРА 2000, че той е не е като Първанов в аферата с Мишо Бирата на който пък бизнеса някак си се купи от Гриша Ганчев на който пък Пеевски искаше да му вземе бензиностанциите, а Борисов му взе вецовете !Истина или не! Борисов лъже, че не знае за Каварна+ВИДЕО

Та сега кой би взел едно прекрасно Голф игрище – Никой !
В тази мафиотска държава когато наденичките зацвърчат на скарата гледай какви неща се случват !
Няма Инвеститор необран, няма бизнесмен незаклан, а що Фирми и хора изгоряха с КТБ, бе хора?
И винаги Борисов ни лук ял, ни мирисал и честно да ви кажа в мутренският свят, а такива все някога се вмирисват ! Истина или не! Борисов лъже, че не знае за Каварна+ВИДЕО Интересен би бил политическият анализ на тази ситуация в община Каварна на социолога Андрей Райчев, но надали ще я направи точно той или пък почакай малко и точно той ще заговори !
Та в тази мафиотска държава и когато фактите говорят тиквата пак не мълчи ! Та в този ред на мисли този със суджуците бил прилапал най-яките парцели, а с пари от къде ли, ами колко ли фирми като тези със суджука са изгорели? Ето и как Бойко 3 говори без да каже нищо и как и за какво се разбраха никой не разбра !

Момчето говори с морето на някакъв странен език за рибари, мидари и рапанджии, и с делфините щели да говорят и така тиквата реши бостан по бостан НАТУРА 2000 да дели ще преначертаят кадастрите на ново и агнето сито и вълкът цял ще да е, а Борисов 3 ни лук ял, ни мирисал, а Борисов 1 на времето се е разпоредил и подписал !
Така в нашата история мутрите ще се разберат и суджука пак ще си опекат!

Отhttp: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност