Истина или не! Борисов: Ало Цецинко, я сам се посрала

Истина или не! Борисов: Ало Цецинко, я сам се посрала Стефан Пройнов


Мотори без номера изпреварили кортежа на Бойко, издирват ги Премиерът се вбесил от опасната маневра!

Бойко Борисов обяви война на хулиганите по пътищата.
Премиерът призова цялото общество да застане зад правителството в битката с джигитите, съобщава Стандарт.

“Това е сред мерките за справяне с демографската криза, каквото е и решението на кабинета за безлимитното финансиране на инвитро процедури. Всяка година по пътищата загиват близо 1000 души.

Това трябва да спре”, категоричен бе Борисов преди да открие Третия пролетен бал на КРИБ.
Той разкри, че се е вбесил, след като бясно каращи мотористи изпреварили колата му.
“Поръчал съм да издирят кои са, нямаха номера”, заяви премиерът.
Правителството прави всичко необходимо за подобряване на пътищата.
Средства няма да се пестят, но не трябва да има компромиси към нарушителите на правилата за движение”, допълни Борисов.

Източник:trafficnews.bg

Ние от какво да кажем, че Бойко Борисов за миналата година имаше такива Радини вълнения в Чехия когато кола го изпревари него и кортежът му на магистралата и бе арестуван шофьорът и !

Страхливото вътрешно аз е толкова голямо в Борисов, че от време на време му се привиждат терористични атаки !
В този случай направо е напълнил панталоните, защото мотористите са нямали номера и шлемовете на главите ги правят напълно анонимни, но добре, че са нямали и надписи на гърбовете на сръбски език, че тогава Бойко можеше и да получи инфаркт ! Истината е, че при Бойко Борисов само като главен секретар близо 150 знакови убийства остават неразкрити нито поръчителите, нито изпълнителите, макар че е може да се проследи имотното състояние на тези момчета на прехода къде се събрало !

Но това не може да бъде доказателство, че Бойко Борисов е разследвал себе си като поръчител та той е бил от страната, която разследват или потулват уликите със сигурност е бил от заинтересованата страна нали е представлявал държавата в Лицето на МВР като главен секретар!

Или от страна на мафията като негови колеги в СИК и за това, че са му платили поста на главен секретар, но тук вече се объркахме ! Едно е сигурно, че Бойко нищо не прави без интереси както казва от в съседна Турция „интереса клати феса“ и Бойко често клати пискюла на феса така както му кажат или така както му изнася !

За съжаление Бойко Борисов знае законите на ОМЕРТАТА, защото той живее по тях в една негова паралелна държава и затова постоянно е на тръни и една такава ситуация е много стресираща за него !

Колко са хилядите изчезнали с рекетиран бизнес и колко са убитите на които близките, роднините и приятелите им искат само едно Бойко да гушне букетът и при една такава ситуация както се казва всичките му грехове му минават като на кино!

“Страх лозе пази“, но рано или късно всичко свършва !

А един милион, които не гласуваха за ГЕРБ могат само да си мечтаят това да се случи по-рано !

Нищо лично чичо Боко, само констатация !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност