Истина или не !Бойко Борисов пак хвърля мандата !

Истина или не !Бойко Борисов пак хвърля мандата Не е истина това!


Бойко Борисвов пак хвърля мандата и няма да управлява ! Как става това ли, ами в България всичко е възможно в политическият маратон, понякога сам бягаш пък излизаш трети !
Бойковизмът не се състоя !

Обединените патриоти може и да не са толкова обединени и да решат да се разпадне форматът им !
Но пък може и Бойко да им даде на всеки по едно министерство, за да си подпишат малко договори с техните фирми !

И да забравят това е – Ердоган седи зад Борисов !
Да забравят османските орди, които влизат в страната и да забравят цялата си предизборна програма!

Нарича се финансова амнезия!
Той Волен забрави, че са се карали с Валери Симеонов, а Каракачанов пък забрави, че никога не би се коалирал с АТАКА та какво им пречи да забравят туй онуй !
На кампанията на патриотите на плакатите пише „с нами Бог“, а в коалиция с проамериканската партия ГЕРБ ние сме фалшивите новини и не ги разбираме тези неща, а дали депутатите от Руската Дума ще подкрепят Волен Сидеров не знаем !

Друго си е да стачкуваш на границата и да не пускаш да се меси Турция във вътрешната ни политика, а в същото време да помагаш на Ердоган да прилапа цял стратегически сегмент като летището на Варна, но не ги разбирам тези работи !

Марешки май бая се е охарчил за да се бори срещу статуквото, а се очертава да бъде с тях и не ги разбирам тези работи, ама статуквото не се е променило – излизат реформаторите, влизат аптекарите, а другото си е по старому!

Въпросът е когато се гласува парламента ДПС „за“ или „въздържали се“ ще подкрепят Бойко Борисов?

Сега Слави Трифонов им дава два месеца за да изберат закон за Мажоритарният вот и избирателните закони и пак избори или патриотите са непоклатими и Борисов се отказва да прави кабинет или диктатора както казва „без компромис“, а сега ще има много компромиси за него и хунтата ЛЕГИТИМНО ИЗБРАНИ, но от народа презрени !

Все пак премиерът наш знае как с родната милиция да държи здраво своята коалиция !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност