Истина или не ! Бензинът на Марешки идва от “Ислямска Държава”!

Истина или не ! Бензинът на Марешки идва от “Ислямска Държава”! Stefan Projnow Стефан Пройнов


Вижте кой финансира “Ислямска Държава”!
Петролът добиван от контролираните територии от “Ислямска Държава” отива в Турция и там се смесва с друг петрол купен от Саудитска Арабия и от там потегля към рафинерия в Румъния и Украйна, а от там нашият Марешки го вкарва в страната и дори част от горивата от тези рафинерии пътуват към Европа с шлепове по Дунава !

Естествено за това Ердоган и синът му не знаят и Борисов не знае даже !
А от Лукойл още се чудят как Марешки прави по-ниска цена от държавната такава !
Това може да се квалифицира като нелоялна конкуренция и пари натрупани по престъпна дейност, но няма закони в тази страна, а има Борисов това е !

Така когато купуваме евтино гориво от Марешки ние купуваме оръжие за “Ислямска Държава”, когато купуваме евтин дизел ние купуваме патрони за тях !
Това естествено е непотвърдена информация, която може да се квалифицира като фалшива новина, но можеше да е истинска !
А знае ли човек в крайна сметка всичко е възможно когато става дума за пари ! Истина или не ! Бензинът на Марешки идва от “Ислямска Държава”!  Стефан ПройновМарешки внася закон за фалшивите новини, а фалшивите новини внасят въпрос – някой проверява ли от къде идват горивата на Марешки и дали заедно с Борисов не правят тайна завера, която подпомага “Ислямска Държава”!

Какво мислите възможно ли е това ?

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност