Истина или неизнасилена съди Цветан Цветанов за бащинство

Истина или неизнасилена съди Цветан Цветанов за бащинство


Адвокати на БХК са съзирали и комисията по дискриминация по случаят с Цветан Цветанов ! Вижте още по скандалът за бащинство !

Истина или не е това, но нежертвата иска да запазят имената и в анонимност ! Неизнасиленaта от Цветан Цветанов твърди, че е подложена на дискриминация и сексоален тормоз от самият Цветан Цветанов след като той не я изнасилва !

Тя твърди, че според нея той е бил най-добрият вариант за баща на нероденото и дете, защото имал много пари и шест апартамента, което означава, че ако тя спечели делото ще може да получи жилище за бъдещото си дете и стабилна издръжка! Според жената тя е била обременена от тежката съдба на това да бъде единствената нежертва на насилие, което я е карало да се чувства дискриминирана!

Тя казва „аз се чувствам дискриминирана и дълбоко в себе си съм готова да бъда изнасилена от моят избранник“!

Причината това обаче да не се случи е или че Цветан Цветанов е гей, или че не знае за наличието на своята фенка !
Но според адвокатите на БХК тук става дума за остра форма на дискриминация и всекидневен сексуален тормоз на техният клиент !
Тъжителката им всекидневно е била подложена на сексуално отхвърляне и всяка вечер е била спохождана от полюция и брутални сексуални сънища ! Защитата на Цветан Цветанов е заявила, че щом тъжителката всяка вечер е получавала полюция придружена със силен оргазъм значи тя е не е дискриминирана и предложиха споразумение !

А адвокатите на БХК заявиха, че щом съдът е постановил, че Волен Сидеров може да бъде наречен духовен педер@ст значи и Цветанов може да бъде квалифициран като духовен изнасилвач!

Жената се обръща към fakenews.bg с молба, ако има други жени, мъже в подобно положение да се свържат с нас за да заведат групова жалба, с което да докажат, че Цветан Цветанов е извършвал подобни престъпления и сексуален тормоз в сънищата с други и да докажат, че става дума за опасен рецидив !

Ние от fakenews.bg казваме, че това е фалшива новина и такава жена няма и няма и как да има, вижте му ФЕЙСА само ! Ние не говорим с езикът на омразата, а самият Цветанов и БХК винаги ни съветват да изповядваме евроатлантическите ценности ! Това е една забавна лъжа и този сайт не съществува нито пък понятие като духовен изнасилвач!

А политик с такова име като Цветан Цветанов се ползва с доверието на Българският Хелзински Комитет!

Какво е Вашето мнение, ако сте обект на престъпление в сънят си и можете ли да се квалифицирате като жертва ?
Вашето мнение е важно за нас !

От: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност