Оцеляване на предела

Оцеляване на предела
Оцеляване на предела – тока скъп, прескъп,  а и често спира водата ни с уран и всякакви си седименти от авария в авария от нея ме хвана и авария !

Домати като гранати пълни с нитрати и с рибно ГМО, а сиренето било от палми не и от овце !

Всичко е отровно или вредно само правителството ни било полезно, но за кого не става ясно?

Олигархията управляват чрез олигофрени, а те пък са следвани от продажници и сини, и червени ! Патриот е обидна дума нещо като маскара и не е чуждица тази дума, а е от времето на съжителството ! Всичко е фалшиво!

Историята ни подменят с фалшификати, храните ни менте, политиците пък са още по-зле и на където погледнеш всичко фалшиво, но само новините ни са истински !

Като малки ни наказваха до стената като направим пакост ние като деца и чудя се дали има кой сега да изкрещи на всички тези до стената, а тези отровителни-хранителни вериги да изгони от страната !

Има ли кой да каже „стига толкова, стига, време е за разплата“ или всеки ще склонява глава за някаква мизерна заплата и ще гледа как му боледуват децата !

Фалшиви новини с истина в тях, а истински храни без нищо истинско в тях и това е животът днес !

Не е живот, а оцеляване на предела и докога ще пестим от залъка на децата си и кога ще пестим от здраве докато други си живуркат аз не знам, но едно знам, че рано или късно на народа ще му писне и тогава без милост и без страх ще изправи до стената тези, които ограбиха страната !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност