Истина или не! Чеченци планират акция в България!

Истина или не! Чеченци планират акция в България!
Шокираща снимка на Рамзан Кадиров изтече в медиите!
Според някои това е закана, че чеченци планират акция в България !

календар

Според други снимката е направена със знакът на родът Дуло – най-старият прабългарски род !Шокираща снимка на Рамзан Кадиров изтече в медиите!  Според някои това е закана, че чеченци планират акция в България !   Според други снимката е направена със знакът на родът Дуло – най-старият прабългарски род !   Закана ли е това никой не може да каже, но едно е ясно, че Рамзан Кадиров често се обръща към враговете на Русия и дали нашите управници вкараха и България в този списък ние не можем да кажем?  Едно можем обаче да добавим, че с или без чеченците България вече се превърна в мъртва зона според туристическите круизи за до 2020 година са планирани само три рейса за България, а за след това нито един !   След нагорещяването на българо-руските отношения на политическо ниво страдат само бизнеса и народът докато политиците ни се правят на големи натовци!  Всички прилики с лица и събития са неслучайни и това не е новина, но можеше и да бъде!

Закана ли е това никой не може да каже, но едно е ясно, че Рамзан Кадиров често се обръща към враговете на Русия и дали нашите управници вкараха и България в този списък ние не можем да кажем?
Едно можем обаче да добавим, че с или без чеченците България вече се превърна в мъртва зона според туристическите круизи за до 2020 година са планирани само три рейса за България, а за след това нито един !

календар

След нагорещяването на българо-руските отношения на политическо ниво страдат само бизнеса и народът докато политиците ни се правят на големи натовци!
Всички прилики с лица и събития са неслучайни и това не е новина, но можеше и да бъде!

От: fakenews

 

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

loading...