Истина или не! Цветанов: Абе не ме занимавайте с глупости, бе Нинова!

Истина или не! Цветанов: Абе не ме занимавайте с глупости, бе Нинова!
Какви апартаменти бе Нинова, ти знаеш ли какви по-важни неща са ми на главата?
В Русе трети ден търсим един тон амфетамини, съсипахме ги от проверки на Дунав мост !

В Румъния хванаха един тон кокаин, а ти знаеш ли колко апартаменти са това, стига сте ме занимавали с глупости!
Колко контрабанда минава през страната ви на Позитано знаете ли, имате ли си на хабер да го кажем?

Опростили или отложили милиони за мюфтийството, спрели строеж в страната ни ала-бала по медиите, а вие знаете ли какво става в паралелната държава?

=

Тук е момента, в който аз бих благодарил на Нинова за това дето ми поискаха оставката като сега имам повече време да се занимавам с кампанията на ГЕРБ и да си движа далавери в страната, защото вие може да сте бедни и гладни, може да си мислите, че нищо не се случва в страната, но на практика това е във вашата страна, а в паралелната кипят процеси и тези процеси трябва да бъдат контролирани!

Какво да ви кажа за всичко са виновни комунистите, руснаците и извънземните, за всичко са виновни тези от БСП за каква корупция говорят като истината е, че те не я усещат и затова е така!

От: fakenews

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.