Истина или не! Хванаха избягалите затворници!

Истина или не! Хванаха избягалите затворници!


От МВР са заловили двамата избягали затворници! Новините в аванс само тук при нас!

Истина или не, но при рутинна проверка са били заловен двамата избягали затворници, но срещу думите „сега какво правим” си отдъхнали и подали две стотачки на полицаят дискретно!

Полицаят обаче бил стар кадър и знаел всички номера на Бойко и Цветанов и ги пратил за две кафета в близкото кафе!

Там в кафенето магазинерката ги попитала за кого са кафетата и те казали за полицаите и тя им издала касов бон на стойност 204.00лв. така на практика се разминали с две кафета!
Тази новина е от 2018 година от разделът на сайтът за изпреварващи събития!Хванаха избягалите затворници!

Дали обаче ще се случи това или не ние не знаем, но все пак всички знаем, че графикът на Бойко и Цветанов постоянно се променя ! Но и всички знаем, че Бойко и Цветанов цял мандат не са изкарвали като остана прокуратурата да си свърши работата и съдът също ! Клишето „ние ги хващаме, те ги пускат“ си остава клише !

Но и всички знаем, че по-трудно се влиза в затворът, отколкото се излиза от него, а и борбата на ГЕРБ с корупцията продължава ! Този сайт е за фалшиви новини и интернет е една заблуда, но във всяка лъжа има и по малко истина!
Все пак Цветанов е осъждан на няколко инстанции, а Борисов е лежал дори в чешки затвор, но както и да е!
Между другото Пелов и Колев още се издирват !
Всеки рано или късно плаща за дяволъкът си,но дано сме живи да видим, дето се казва!
От: fake news

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност