Истина или не! Усещане за усещането?

Истина или не! Усещане за усещането?


Усещане за усещането?

Днес хората не усещат държавата зад себе си! Всичко е на произволът на съдбата, всичко е на самотек! Случват се обичайните неща от кръговрата – живеем си ден за ден! Няма го усещането за държава, но пък друго се усеща, каза тя ! Няма арестуван за корупцията по високите етажи, а по-скоро е усещане, каза тя! И така, снегът се вдигна, а с него и една магия, че магистралите са дупка до дупка по-скоро е фалшива новина, каза тя ! И така усещането за корупция и друсането по високоскоростният път някак си се преплетоха в една фалшива новина ! И това е тя ! Плащате винетки, данъците бол даже и за тираджиите такса Тол ! И какво се промени кажете, да не би пътищата, че стават все по-зле, защото от качеството се краде? Как да ни пуснат в Европа ни кажете като само крадете от асфалта, от камъните дори и на практика на финала път няма, а това е покушение и е сериозно престъпление към човечеството и живота наш! Когато стане катастрофа заради инфраструктурните проблеми кой ще е виновен я кажете или за това усещане не ви дреме? Над 45 000 човека загиват годишно по тези пътища и още толкова остават осакатени за цял живот! Това са съдби, а не фалшиви новини и не усещане, а реалност ! Този сайт не съществува, но можеше да бъде реално в едни други времена, в едно друго правителство !

Боя настана Мангалите на бунт
Циганите – ромите искат мъст за убитият плъх !
В пловдив се вдигнаха над сто цигани на бунт искат линч и отмъщение !
Заради случкат с убитият рецидивист в Пловдив сега братята цигани отвръщат на протестите !
Кой клати стабилността защо ромите не излязоха на протест когато цял пловдив бе на площада ! Изчакаха да отихнат протестите и прокуратурата потуши народното недоволство !
Националното недоволство не свързано само с този случай а е натрупвано от десетилетие !
От както ГЕРБ са избирани с гласовете на циганите у нас о тогава и циганскат престъпност ескалира !
Днес понеже цялата държава се тресе от ГЕРБ скандали за оградата за КТБ и след суджук гейт и скандалите за Делян Добрев стигнаха апогеят си с ЧЕЗ !
Да не говорим че не липсват и издънките на вицепремиерът който обуди над 500 милиона християни !
Сега обаче се вади етническат карта и противопоставянето се измества !
И сега след като упозицият започна да протестира извадиха мангалите и етническат карта !
Да не говорим че столипиново на 100% гласува за ГЕРБ !
И така ГЕРБ са готови да пролеят още кръв само и само да се измест фокусът !
От:fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност