Истина или не! Сорос: Дните на Бойко Борисов са преброени + ВИДЕО

Истина или не! Сорос: Дните на Бойко Борисов са преброени + ВИДЕО


Дните на Бойко Борисов са преброени след като Американската администрация не го харесва заради връзките му с фамилиите на Буш и Обама и сега след сближаването му, макар и лицемерно, с Тръмп. Та и Сорос не е прост нищо, че за Бойко всички са прости.

Та и една фалшива новина, която може да се окаже истина и соросоидните среди в дясното пространство на България най-вероятно са против Бойко Борисов може да излязат и да подкрепят дори и леви протести. Сорос има огромно влияние у нас о времето на Виденовата зима досега са се вкопали.

Та истина или не Бойко трябва да хвърля оставка скоро, само че има един голям страх от програмен кабинет, който може да го арестува. И така този дето със страх търгува пост от страх премира.

Скандал след скандал в страната, медиите вече не са на страната на премиера и Сорос, ако го метне скоро ще има избори в страната, а избора е ясен – всички срещу Бойко.
Тази новина е фалшива, но може да бъде истина след някои друг месец.

Сорос: Дните на Бойко Борисов са преброени

Gepostet von fakenews.bg am Sonntag, 14. Juni 2020

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност