Истина или не ! СИК си купи ЧЕЗ


СИК си купи ЧЕЗ
И така трябва ли президента да обяви извънаредно положение че паралелната държава си купи България ?
Според сайтът : falshnews.blogspot.bg

календар

СИК да купи ЧЕЗ е абсурдът на всичко… Пращам проверка, ако трябва ще уволня правителството и извънредно положение…
Това престъпната групировка СИК да купи електроснабдяването на 40% от България е пълен абсурд. Незабавно нареждам на ДАНС и ГДБОП да направят проверка. Ако е необходимо, ще издам указ за прекратяване на правомощията на правителството и въвеждане на извънредно положение.

Това, според наши източници, е казал ядосан вчера президентът Румен Радев на спешна среща на Дондуков-2 с най-близките си съветници.
Предн него е стояла папка, със справка от службите, кой стои зад Гинка от ромската махала на с.Требич. Оказва се, че това са фирми, пряко контролирани от СИК, т.е. от групировката, която създаде и премиера Бойко Борисов.
„Това означава, че мафията директно става собственик на ЧЕЗ. Ще контролират тока на Западна България, та дори токът на президенството и парламента. Мога ли да го допусна?“- попитал държавният глава.

календар

Според Конституцията, президентът не може да уволнява правителството. Но ако въведе извънредно положение, почти цялата власт минава към него и може да разчисти мутрите от политиката…
Източник: falshnews.blogspot.bg

И най слабата държава е по силна от най силната мафия !
Това най вероятно
Този сайт не съществува и интернет е голяма заблуда !

От: fakenews.bg

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !