Истина или не! Обръщение на Евродоган във Варна

Истина или не


Истина или не! Обръщение на Евродоган във Варна

Искам да се извиня на България, Сърбия и Македония както и на Арменците и на всички страни, които са търпели игото на османският ятаган ! Майтап бе !
Наскоро казах за промяна на душевните граници, моля простете ми !
Имах в предвид промяна на географските граници !

Осъзнавам, че това за някой е фалшива новина, но за други е плод на копнежи за завръщането на Османската империя в старите си граници !
От сега Ви казвам няма да зачетем нито един договор подписван от нашите предци !
Турската страна заедно с нашите ислямски пехотинци вече няколко милиона нахлули по Вашите земи ще се обединим за да изградим едни нови граници и дали за Вас са духовни, а за нас ще са реални !

Приключим ли с кюрдите се заемам с Вас и няма кой да ме спре ! Нямате армия, нямате нищо срещу мен и политиците Ви отдавна сме купили ! Защо построиха за последните десет години повече джамии, отколкото нашите предци за 500 години, а ?
Хареса ми тази джамия във Варна как е реставрирана !
Това е думата – реставрираме старите владения!

Говорите за диктатура нали, а сега ще видите какво е! Тук е и мястото където искам да благодаря на моят падишах Бойко  и на подгряващата група на така наречените “патриоти”!
Да, за Вас са фалшиви новини, но във всяка лъжа можете да откриете едно зрънце истина, а какво ще порасне от него ще видите сами ! Тези земи не са Ваши, тези земи са ми завещани от Аллах, а самият Аллах е горе на небето и всичко под него е негово !

Оставете всички приказки за расова и етническа толерантност и религиозни различия, Аллах е с мен, а той е на страната на силният !

Искам да благодаря от тази трибуна на моите Български рай, които по моя заръка унищожиха танковете Ви, армията Ви и няма да има кой да ме забави дори по пътят ми към Европа!

Накрая допълни, че това не го е казал, а “аз може да си го мисля”, но какво да се прави колкото и да четете този сайт не съществува и всичко това е плод на фалшиви новини и мисли!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност