Истина или не! Не само папи го галят по главата !

Истина или не! Не само папи го галят по главата !


Не само папи го галят по главата нашият премиер! Докато Борисов говореше пред български журналисти, зад гърба му мина Жан-Клод Юнкер и го погали по тиквата! Явно Бойко Борисов се превръща в хит в Европа !

Дори вече има своите последователи, фенове, така да се каже !
Борисов обясни, че в Съвета е тръгнала закачка, след като германският канцлер Ангела Меркел е отбелязала, че гръцкия премиер Алексис Ципрас се е подстригал като него.

И така Бойко Борисов се превръща леко-полеко в световна знаменитост и то не бяха танци със саби в арабският свят, то не бяха папи да го галят, а сега и дори с личният си пример вече заразата му се разпростира измежду лидерите в Европа щом започнаха да се остригват като него, а кога ли ще започнат и изборите да си правят като него?
Според злите езици обаче и ще започнат да лъжат като него !
И така успешен ли е моделът Борисов в Европа ?

Със сигурност е работещ щом толкова много пъти Борисов управлява !
От ГЕРБ обмислят да направят франшайз модел и да го продават на другите партии!
И така не е важно кой те гали, важното е да си гален, а дали ще е кметът на Симитли, или някой Папа, или Юнкер важното е любов да има !

Всички знаем кои мъже обичат да ги галят, но важното е да си в крак с времето! И така, колко мъж е Борисов, не няма да гадаем !
Както се казва в един виц „чехли много, но всеки знае себе си“!

Този сайт не съществува и всичко, което четете е плод на Вашата фантазия!
От: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност