Истина или не! Насилван ли е Цвъки в детството си?

Истина или не! Насилван ли е Цвъки в детството си?


Когато си учил в училище за хора с психични отклонение и насилието е твоето ежедневие в крепката детска психика поражда още отклонения ! Насилието ражда насилие !

Жертвата натрупва агресия в себе си и обвинява системата и обществото за съдбата си !
Един ден тази жертва насилвана отново и отново до толкова, че приема извращенията върху себе си за нещо нормално и привиква с тях ! Единственото, което си повтаря на ум е, че „само да порасна, аз ще си отмъстя“!

И когато получава такъв един пост процесите в обществото да зависят от неговите решения идва отмъщението !
Той е бесен и мрази нормалните хора, защото те са имали шансът да живеят без насилието, което е преживял той и сега те ще бъдат наказани !

Системата му е виновна, строят, епохата и всички ние сме виновни !

Този човек е обсебен от идеята да накаже обществото заради това, което му е причинило и го прави!

Кръвта не се измива с кръв, но количествените натрупвания в неговата и без това болна психика са допринесли за още по-големи изкривявания за доброто и злото !

Омразата го е съхранила и тя е тази, която го кара да се буди всеки ден ! Мъстта поражда само мъст и той не спира да си отмъщава !
Отмъщението осмисля съществуването му и той става все по-добър в подлостта си !

Учи се, развива се, работи върху себе си като говори бавно и напоително без да казва нищо!
Език на тялото жестове и послания !
Използват се сложни думи в речникът, което подсъзнателно идва да прикрие простата му същност !

Всичко това ние наричаме фасада !
Фасада – измама, нещо като санираните сгради – отвън изглеждат нови, но отвътре си остават пак със старата и канализация !
Помощните училища за бавноразвиващи се деца са инкубатор на хиляди извращения и такива деца по времето на Хитлеризмът са били избивани за да се прочисти нацията от болни мозъци и болен ген да не се размножават и да се подобри генотипът на човечеството !
Защото виждаме един такъв болен Мозък, когато се изскачи по стълбицата на общественото влияние, какви сериозни щети може да нанесе на обществото! Не казваме, че Хитлер е бил нормален, но и Цвеъки не е!

Колко присъди издаде без съд и присъда от парламентарната трибуна, а после уж независимият съд и прокуратура бяха подчинени на неговото извратено въображение и хората получиха доживотни присъди !
А него кой го съди ?
Не вярва на Аллах нито на Христос, а от кого ще получи възмездие за делата си, кажете от кого ?

И така когато рязко измираха мафиоти в страната ни нима той не носеше чантата с тефтерите на тогавашният главен секретар и не знаеше за стотиците убити ?
Количествените натрупвания на агресия в детството на малкия Цвъки днес рефлектират с огромна злоба върху обществото ни десетки хиляди умират от бездействието на държавата!

Други десетки хиляди са оставени на доизживяване и всеки ден им е подарък! Един милион и осемстотин хиляди са с пенсия и доходи под прага на бедността и животът им е заплашен ежедневно оцеляването им е под въпрос !
Можем да изброяваме цял ден как държавата ни не работи и как всички мерки социални са обърнати срещу хората, а не в тяхната помощ !

За демографски срив и изтреблението по пътищата също има много за казване !
Сега и изведнъж и инвалидите, и хората в неравностойно положение трябва да бъдат редуцирани – изтребени, а после върви кажи, че системата не ги убива ! Живеем в една парламентарна република, в която Парламента е върховният орган, който кове законите и правилата, а обществото трябва да живее според законите и правилата !

Кой е лидерът на най-голямата парламентарна група, кой управлява тези процеси свързани със законотворчеството и кой на практика е държавата, ако не самият Цвъки?

Кой е отговорен за всичко това в страната ни, ако не самият Цвъки?
Естествено това е фалшива новина и всичките тези въпроси, които задаваме не са насочени към лицето Цвъки, а те са просто една друга гледна точка, която трябва да бъде показана !

Нека само обществото прецени, нека се изложат и другите гледни точки и се знае кой, къде, какво и за кого и как, но едно е ясно !
Цвъки воюва не само срещу фалшивите новини, но и срещу вас самите ! И когато изпаднете в безпомощност ще го разберете !
Едно е ясно обаче, че рано или късно съдбата връща всеки му и когато шахматът свърши и царят, и пешката се озовават в една кутия !

Всички прилики с лица и събития с плод на художествена измислица и Цвъки е нарицателно, а не субект в нашите разсъждения!

От: fakenews

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.