Истина или не! МВР бори престъпност със сълзи

Истина или не! МВР бори престъпност със сълзи

МВР бори престъпност със сълзи
Ограбиха ченгета на ботевградско шосе! Със сълзи в очите ченгетата се борят с престъпността!

“Някой колега си прибра една тринога, 2 ма полицаи реват на Ботевградско хахахаха поздрави на пича ако е от групата….ем само кутия беше спряха ме да ме питат дали съм видял някой да бяга с камерата в ръце, колегата му говореше по радиостанцията със сълзи..”. Този пост и коментар под него шокираха, зарадваха и ядосаха социалната мрежа Фейсбук едновременно.
“Това е начина “, “Само така евала, нека останат без камери” , ” Защо я задигна ??? По-добре ли е да има жертви по пътищата ???” , ” Bravo na 4oveka” , “Искате да няма война по пътищата, а после им крадете камерите..”…са само част от коментарите по темата.Припомянме, че новото устройство струва около 55 хиляди лева и ако кражбата е реална нищо чудно да е имало сълзи, но и последствията за извършителя няма да бъдат леки.

Източник: glas.bg

И така колкото и да се говори, че родната полиция ни пази става дума, че и себе си не може да опази или по-точно повереното им държавно имущество ! Некадърници научени да викат „сега кво правим“?

АМИ СЕГА КАКВО ПРАВИМ? МВР мълчат за случая да не би рейтингът им да се срине още! Няма на къде господа полицаи, стигнали сте дъното ! Язък, че в системата има хора, които се опитват да работят, ама с такива колеги и резултатите ще са такива ! Нарочно ли ги избират такива да са тъпи незнам ! Не случайно има много вицове за тъпи ченгета ! Нищо лично господа полицаи, но с такъв ресурс и резултатите ще са такива, а народа си пати и страда освен в този случай! И така Цветан Цветанов построи МВР да са по свой образ и подобие, а сега фалшивите новини стават истина ! Е сега кво правим?

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност