Истина или не! От ДПС почетоха с декларация жертвите от Батак!

Истина или не! От ДПС почетоха с декларация жертвите от Батак!


От ДПС припомниха днес в Парламента, че не става дума за Турско Робство, а Османско владичество!

И това е така, че кой владее Бойко Борисов, ами Ердоган! Това стана ясно когато един депутат от така наречените обидени патриоти пожела да почетат с едноминутно мълчание загиналите по времето на Турското робство в Батак! Павел Шопов призова: „И така, аз ще завърша с този призив – да станем на крака и да почетем паметта на мъчениците от Батак и всичките сигурно милиони българи, станали жертва на геноцида над българите през годините на османското робство”!

Няколкото депутати от ДПС пък напуснаха залата, докато колегите им от останалите парламентарни групи бяха на крака. От БСП се учудиха как така депутатите от ГЕРБ са останали в залата като тяхната антибългарска позиция е сведена до еничарска дейност по заповед на техният везир Бойко ефенди, а той е на пряко подчинение на самият султан Ердоган?

И така кои са по-големи национални предатели от ДПС или от ГЕРБ вие сами кажете, но според нас няма разлика какво име носиш след като душата ти е купена!
Днес целият Български народ почита жертвите паднали в най-кръвопролитното клане, а само от ГЕРБ и ДПС ни говорят за съжителство и османско присъствие, но дано някой ден и те присъстват в такава ситуация !

Ние не призоваваме за война или кланета, ние сме фалшивите новини и този сайт не съществува, но спомените за Батак са живи! Ако четеш това значи си ядосан нещо на антибългарското правителство!
Фалшивите новини понякога са вид свобода на словото и такова каквото по времето на турското робство не го е имало!
Да кажем днес Поклон, а с еничарите и с тях ще се разправим !
От: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност