Истина или не! Гледаш го мъж, а отвътре бил като принцеса!

Истина или не! Гледаш го мъж, а отвътре бил като принцеса!


Под Егото! Гледаш го мъж, а отвътре бил като принцеса! Под егото на един тиранин земята се превръща в бунище. Славата се превръща в мерило – за едни е болест, за други бесило. Под егото на един диктатор нищо в сянката му не расте и не би допуснал някой дето се казва хлябът му да изяде. В тази кървава драматургия на сцената се спускат отбрани актьори готови полът си да сменят за да са политически позьори.

Славата е миг нетраен, но за някой този миг е важен като хляб. За извратената душа не вижда, че всичко е игра. А народът зрелища му дай или сеир и ще се прекланя пред новият комир. Медиите са като сценичните фенери – те озаряват и осветляват, но показват само този дето си е платил накратко поредният богат кумир.

Под егото на тирана на бостана нищо вече не остана! Идват и си отиват викат им бушони, лимонки или актьори с подържащи роли. Кукловодите оплетени с конци ту дърпат им ушите да им кажат за поредната пиеса като гледаш го мъж, а отвътре бил като принцеса. Няма избор в тази държава или да си беден или къде да си похарчиш парите няма, както певецът го изпял. Мъжете се гримират и при жените се прибират, а те с по-големи топки са от тях!

Боже, на къде отива този свят? Тук не става дума за Народ нито за нация, а всеки спасява се като при евакуация! Ден след ден излизаме от всякаква ситуация и така ден след ден се крепи не с любов, а с пари, но това са вашите пари като те просто са ги взели. В „Под Игото“ на Вазов е имало робия, но нямало ги е тия и уния, които с тирания собственият си народ да избиват до крак. И така 500 години под Игото сме оцелели, но сега Под Егото на един или сме емигрирали или сме разболени.

На бунището на историята се намира нашата родина! В престъпен сговор са и тия, и уния. На кого да се молим вече на високо, а царят пак избяга на далече и няма да ни има като нация вече. Гледаш го мъж, а отвътре бил като принцеса, но дано поне дойде някоя жена с топки по-големи от на диктатора!

Остана да го номинират и за принцеса на годината.

От: fakenews

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност