Истина или не! Вижте скритото оръжие на Местан +ВИДЕО

Истина или не! Вижте скритото оръжие на Местан +ВИДЕО

Вижте защо всички ги е страх от Местан!
Видеото доказва, че не само Борисов, но и самият Доналд Тръмп се страхува от тайното оръжие на Местан! Чудите се защо Бойко си пие кафето с Местан ли, ами той даже сигурно го прави и с райбер!
Ердоган може на вид малко в сурата да изглежда болнав, но иначе е голям бабаит!

Видео достойно за Холивуд и сякаш е правено в Боливуд завладява турските социални мрежи! Всички разпознават главният актьор в новият предводител на османската армия!Неговите врагове са покосени за секунди, а Местан у нас пак ще попита „кой уши байрака, кой му сложи знака“, само че без да бъде глобен с 500лв. дето говорил на майчинията си език!

Еничарчето Бойко Борисов ще бъде възнаграден за вярната си служба към султана!В момента държавата в лицето на Бойко Борисов и НСО плащат за охрана на Местан по 4350 лв. на ден!

Но така е в България с турското кафе, което си пие Бойко с Местан, ще ни излезе доста скъпо !
Предишната цена беше 500 години Турско робство, a сега може би само ще е съжителство като в Батак например !
Но все пак това са фалшиви новини и те не целят да подбуждат расова или етническа омраза, просто това е работа на Местан и Бойко!

Ако четеш това да знаеш, че е плод на твоето въображение и този сайт не съществува!

От: Фалшивите новини !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност