Истина или не! Вижте кой Българин се снима в новият сезон на „Междузвездни войни“?

Истина или не! Вижте кой Българин се снима в новият сезон на „Междузвездни войни“?


Един Българин яко се снима във филма на Джорч Лукас „Междузвездни войни“. И така Кой е той ли, ще го познаете в кадрите, които изтекоха в социалните мрежи.

Актьорът по-рано нашумя с едни торбички и така стана популярен, че от Холивуд са го забелязали веднага и са проучвали възможност да се свържат с него.

Но след като министърът на отбраната на България показа завидните си умения в екшън на терен в Холивуд вече са нямали второ мнение и са били сигурни, че той е човекът за главната роля в новият сезон на „Междузвездни войни“.

Пробните снимки са протекли с невероятен успех, а нашият войвода се справя отлично на снимачната площадка казват запознати от кухнята.

И така министърът на отбраната премина в нападение и се бори срещу имперските сили във филма в България обаче той е в комбина с тях, казват запознати от неговата групировка.

Очакваме през пролетта филмът да бъде завършен и дебютът в началото на март 2021 година да се проведе нов кастинг, но не в Холивуд, а в България дотогава обаче актьорът има сключени договори с Банкя Филмс Пикчер и не може да подпише с Холивуд, но това не пречи в свободното си време да снима за Лукас, а юридически да подпишат през март след като бъде освободен от ангажиментите си в България.

Дотогава обаче и рекламодателите от БИЛАTA си остават като главен спонсор на шеметната кариера на звездата. Критици казват „шеметна“, защото бил голям шемет и все пак при стрелбата са използвани истински муниции и било цяло щастие, че няма цивилни жертви.

От Холивуд обаче са категорични, че в Америка имали достатъчно въоръжени хора по улиците и ако Каракачанов гръмне само веднъж ще започне Третата Световна война затова и филмът ще има повече компютърна анимация, отколкото реални военни действия!

В крайна сметка след като си смени напиканите гащи актьорът заяви, че щял да съди всички за уронване на престижа на държавен служител, а той като уронва престижа на армията и целият Български народ?

Очаквайте още снимки от снимачната площадка на Лукас.

Всички прилики с лица и събития са измислени както и вашият министър.

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност