Истина или не! Вижте кой Българин е номиниран за Оскар?

Истина или не! Вижте кой Българин е номиниран за Оскар?


Вижте кой е Българинът който е номиниран за Оскар? Тази информация ще Ви шокира !

Най-номинираният актьор тази година за Оскарите е българинът Бойко Методиев Борисов !
Номиниран в най-силните филми !
Във филмът „Формата на водата“ за поддържаща роля там акцентът е за съдържанието на уран в питейната вода и как този проблем придобива друга форма и ВИК рекетира хората по места за всеки ремонт и как цената на водата се вдига не заради качеството си, а заради кражбата от ВИК, наричана на места теч ! Следващата номинация, в която се споменава името на Българинът е за филма „Трите билборда“.

Там номинацията му е за главна роля като издигната е от синдиката на МВР и тази продукция пожъна голям успех и над 100 000 000 милиона бяха приходите и без да е гледана в нито едно кино !

Критиците казват, че това не са силните роли на актьорът ни, но такива са номинациите и сме длъжни да ги приемем !
Според критиците най-силните му роли са във филма КТБ като поддържаща роля на актьорът Д.П.!
Много осезаемо присъствие и в нашумелият хитов сериал „ЧЕЗ“ и тук дори трябва да му се признае и ролята му с режисьорският екип от сараите !

Още в зората на своето актьорско майсторство във филмът „СИК“ той ще остане в историята на ъндърграунда с култовите думи „няма живи да кажат“!
По-късно в сериалът „Столичани в повече“ в ролята на Кметът със силна поддържаща роля и все подържа имотните измами и узаконения на царят в сянка!

Много слаби изпълнения в редица филми като АЕЦ, „Южен Поток“ и „Бургас- Алексондруполист“!
Нито една такава слаба роля не може да се сравни с филмът му за онкоболните където съперничи по злодейство и на самият Хитлер и граф Дракула дори !

Силните му страна са трагедията и комедията, които някак си се преплитат в човешките съдби на публиката !
В последните години прави впечатление, че актьорът влиза в един друг жанр и новото му въплъщение на великият диктатор започва да търпи прогресивност и надрастване !

Култовите думи във филма „ПАРАНОЯ“ са „тези гадове ще ги гоня до дупка“!
Истина или не, но откакто филмово студио Банкя излезе на пазара имаме огромен отлив от кината!
Над 3 милиона зрители напуснаха салоните, хиляди салони останаха празни и демографският срив в тази индустрия бележи невиждани до сега параметри !
Не липсват и КОП продукции като филмът „Граница“, в който участва и Елена Йончева !

Арабският филм „Танцуващият със саби“ не бележи фурор, но пък ще се запомни с участието на друг актьор от царската фамилия наричан Царят !
Истина или не, но тази година Оскарите ще излязат много скъпо на Българският данъкоплатец и цената ще е непосилна за още един милион зрители !

И докато телевизорите са по-силни от хладилниците така ще е в страната ни ! Филмовото изкуство е в култ към личността на един актьор!
И така за да има народ и република трябва да има народ, а не само публика!

Този сайт не съществува и лошият!
Ако четеш това то това е плод на вашето въображение, „лошият материал“ е банална фраза, а интернет е една измама!

От: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност