Истина или не! Вижте какво означава джендър + ВИДЕО

Истина или не! Вижте какво означава джендър + ВИДЕО

Вижте нагледно какво означава джендър и какво е мнението на ГЕРБ по темата?
Що е то джендър и как се вписва в общо приетият градски пейзаж?
Според ГЕРБ и Цветан Цветанов един милион са жените жертва на домашно насилие!

Истината е, че един милион са подадените сигнали за домашно насилие като не жените са един милион, а сигналите като за пример от МВР биха потвърдили, че има ромки, които подават по 20-40 сигнала на месец да се оплакват от насилие и така десетки хиляди жени от малцинствата редовно са малтретирани и това прави стотици хиляди сигнали!
Цветанов прави манипулация, с която се внушава на обществото друго, а не точно истината !

Говори за фалшивите новини, а той ги създава сам! Има и друг въпрос защо за последните десет години ГЕРБ не са предприели никакви действия за превенция над домашното насилие, ами отговорът е, че става дума за техният електорат по гетата в основен брой сигнали, а другите жени просто са получавали отговор, че това е лично и да си търсят правата от частно правен характер като от МВР така игнорирали тези случаи на домашно насилие !

Източник: fakenews.bg

Този сайт не съществува и всичко написано в него не е истина, но можеше да бъде !

То и джендарите не съществуват ама спорят за тях !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност