Истина или не! България на три павета

Истина или не! България на три павета


От България на три морета вървим към България на три дерета, a сега сме вече България на три павета !

Некадърността и кражбата в строителството на ЕТ „ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ“ се сведе до там, че проблемът бил политически с полаганите настилки в София и в страната!

Колко политика обаче има в асфалта на Своге, колко е политиката в мантинелите и дупките, колко е политиката във фалшивите материали и усвояването на еврофондовете?

Истината е видима, че от един велик народ се превърнахме в мърша както е казал Вазов, а днес в какво сме се превърнали ?
Проблемът не е в това как се събират данъците и таксите в страната, а как се харчат събраните пари от бюджета?

Каквато и данъчна политика да имаме след като нагледно се вижда, че парите се крадат – усвояват по видимо престъпен начин и няма арестувани политици, но за каква държава говорим, за каква държавност?

Деволюцията и деморализация с апатия и липса на вярата в доброто, липсата на надежда, че справедливостта може да възтържествува е тази мъгла, в която е обгърнато съзнанието на суверена !
И така на практика светлината в тунела на Радев все по-слабо се вижда да свети! Истина или не е това ние не можем да кажем, но едно е ясно в България, че няма държавническо мислене, няма държавност като всичко е грабеж и това е, а народът си трае ли, трае!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност