Истина или не! БСП се трансформира в ППС

Истина или не! БСП се трансформира в ППС


Истина или не! Ако Живков бе жив би казал след последният конгрес на БСП, че сега навсякаде има материал! Вълко Червенков, Антон Югов, Митко Григоров, Борис Велчев, Александър Лилов, Чудомир Александров, Тодор Божинов преди години по време на социалистическият период бяха репресирани от Живков. 90-та година БКП се трансформира в БСП и започнаха да се роят различни фракции и течения около БСП – Велислава Дърева, Пирински, Андрей Луканов, Чавдар Кюранов положиха началото на краят. От партията през 90-та година отпадна членът, с които се изключваха партийните дейци.

През 2012г. беше възстановено изключването от партията. На 7 март 2014г. бяха изключени от БСП експредседателят и експрезидент Георги Първанов, Румен Петков – бивш зам.председател на БСП, Посланик Васил Калинов, Кметът на Перник Росица Кирова. През 2018г. бе изключен Георги Гергов. През 2020г. не бяха избрани за членове на националният съвет бившият председател на БСП Сергей Станишев, зам.председателят на БСП Димитър Стоянов Дъбов, секретарят на БСП Катя Николова, бившият министър на отбраната Ангел Найденов и други заслужили и по-малко заслужили другарки и другари. Нинова два пъти подава Оставка и два пъти оцелява. Върхът на пирамидата беше второто заседание на 50-тия Конгрес на БСП проведено в НДК на 22.01.2022г. Делегатите в залата на НДК в стил на великият вожд , великият учител другарят Ким Ер Сен станаха на крака и заплакаха със сълзи на очи песента „Корнелия, не оставяй сираци“.

В типично азиатски стил бе потъпкан устава на БСП и по-специално чл. 31 конгресът да констатира оставката на председателят. Типично по майчински Нинова сърцето и кървеше пред толкова много разплакани очи и тя остана на поста си. Символично или не дори подариха картина на майката на партията с пейзаж излизаща лодка от блатото и отправяйки се към океана. С тези си действия, с този акт. 50-тия Конгрес на БСП Нинова надминаха дори и таткото на социализма Йосиф Сталин, създателят на нацизма Адолф Хитлер и създателят на фашизма Бенито Мусолини както и убиецът на милион Генерал Пиночед.

Тези велики диктатори се оказаха пеленачета в сравнение на сегашният председател на БСП г-жа Корнелия Нинова, имайки предвид, че наужким комунизма си е отишъл и живеем в демокрация и то в 21-ви век където няма диктатури в целият свят. А днес и бившият председател на БСП Михайл Миков заяви, че напуска малката ладия бяла на Нинова.

Миков заяви, че „България има нужда от нова лява партия”, а както каза един редови член на БСП се трансформира в ППС – Партия на Преебаните Социалисти!

Може би за тази партия експредседателят на БСП Михайл Миков е имал в предвид. Може би в новата партия ще намерят места Кирил Добрев, Красимир Янков, Жан Виденов и други видни дейци на БКП, а може бъдещите изключени Марио Трайков, Калоян Паргов, Атанас Зафиров, знайни и незнайни герой на БСП. Истина или не е това, но някак си ППС е по-близа до ПЕС! Обвиняват другарката Нинова в диктатура, но само тя имаше личната самодисциплина да прочисти столетницата и все пак крепост не се превзема отвън, а отвътре. Истина или не е това, но Нинова застана от мъжката страна, а старите комунисти ги прати в лагера на преебаните моми.

Сега БКП се превърна в БСП, но време е да се роди ППС. Нищо лично господа ексминистри и ексдепутати, Нинова ви разказа играта, останете си със здраве ебати. А някои ще останат в историята само като ебани. Всички прилики с лица и събития са случайни, статията малко е вулгарна, но за сметка на това е актуална!

От: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност