Истина или не! Бойко простак ли е?

Истина или не! Бойко простак ли е?

Бойко простак ли е или по-висшето винаги става жертва на по-низшето !
Този неписан закон е силата на Бойко Борисов !

Имаме десетки примери за спорът с простака например:
„Не спори с простака, защото той ще те заведе на своето ниво и там ще те победи с опит, защото той цял живот е бил простак“!
И самият Айнщайн е казал:
“Дай на простака власт и му гледа сеира”!

И така десет години гледаме сеирът, но и плащаме огромна цена!
Цената е геноцид, изтребление, бедност и болести, мизерия и физически и духовен упадък!

ПРОСТАК Е ДИАГНОЗА, КОЯТО ИЗИСКВА ЛЕЧЕНИЕ, А НЕ ВЪЗХИЩЕНИЕ ГОСПОДА ГЕРБЕРИ!

Едно общество, което е жертва на по-адаптивните гласоподаватели и последователи на ГЕРБ, а техни жертви са всички, които са по-интелигентни от тях ! Над 30 000 са бездомниците в София, над 7000 от тях са хора с по-едно или повече висши образования!

Истината е, че ченгеджийският комплексарски прийом да смажеш всеки, който е по-умен, по-кадърен от теб и има дарби за да изпъкнеш ти, да се извисиш над него е моделът у нас !
Един охранител от ИПОН, един бос от СИК и неговият верен екзекутор Цветан Цветанов, който е завършил училище за бавноразвищи в Карлуково!
Тези два субекта смазваха и елиминираха всеки, който е по-умен в политиката и всеки по-умен в партията им в реалният живот!

Да обслужат личното си его и комплексите си чисто като мъже! Чудите се защо Бойко е каратист или футболист, защо играе тенис даже е художник! Той е всичко и може всичко, но само в умът си иначе си откровен тъпак !
И ние казваме, че той бил тъпак, но той казва: „Аз съм Доктор на науките“!

В крайна сметка господарите по интересен начин интерпретираха интервюто на Сашо Диков с Премиерът Бойко Борисов !
Но съмненията, че не е най умният доктор си остават !
Ние питаме според Вас Бойко Борисов умен ли е или простак?
В крайна сметка този сайт не съществува и ако доктора се почувства засегнат от квалификацията на редактора може да се свърже с нас и да получи право на отговор, в който да обясни, че не е простак!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност