Истина или не! Бойко Борисов дали ще открадне Белият Кон на Васил Божков, щото черната кобилка на Корнелия е бременна?

Истина или не! Бойко Борисов дали ще открадне Белият Кон на Васил Божков, щото черната кобилка на Корнелия е бременна?


Истина или не е това, но по всичко личи, че партията на Слави Трифонов е отдадена на концесия на разни политици от ГЕРБ и ДПС втори ешалон. Те колят, те бесят по места и региони и понеже са били втора категория търсят реваншизъм срещу тези, които са ги потискали, но търсят и реализация. Такава много партийна сплав по интереси не е хомогенна и на практиката показва, че рано или късно вътрешните молекулни връзки се разкъсват. Васил Божков излезе от водата на бял кон и символиката е ясна, но ако Първата политическа сила е ИТН на Слави Трифонов, а Втората е ГЕРБ какво става с Бойко Борисов – той ще се завърне на Белият кон на Васил Божков. Кампанията на Божков е насочена към младите хора като това е електоратът и на ИТН!

Дали младите след това ще припознаят Божков рано е да се каже, но зависи колко качествени хора ще успее да консолидира около себе си. Кобилката на Корнелия е бременна ви казвам, защото БСП в момента също е с подменен кадрови състав там няма хора с идеи, а старите опитни бойци и интриганти бяха прокудени на практика столетницата се обгради с много политически формати и НПО-та, но те по-скоро са като КИР не като ГРИМ. Младите в столетницата ги тресат хормоните и са емоционални нямат опитът, който се трупа с години, нямат и динамичният интелект при срещи с хората и затова БСП продължава да губи симпатизанти и членове.

Столетницата отива на битка без биткаджии, а последните биткаджии ще бъдат провалени от младите и те ще си отидат, защото имат чест и някой ще им потърси лична отговорност. Служебното правителство ще гарантира избори на който възпроизводството на статуквото ще прибута яхнали вълната на протестите. Отровното трио отрови и Мая, а то Мая да не се окаже, че яхна яхналите на протеста понита. КОЙ им плати такава скъпа кампания след като си брояха стотинките и след като Хладилникът им бил все празен. Бързо ще попаднат в ситуация, в която ще блеснат задкулисните им договорки с ГЕРБ и статуквото.

Истината е, че им викате избори и се чудя защо след като избор няма. Единствено Васил Божков е нещо ново, но цялата система е срещу него, а той не се договаря с враговете си! Но за съжаление структурите му са от млади хора без опит в политиката, а в политиката най-дефицитната стока е опитът и не всеки може да оцелее в нея. Божков заплашва хунтата, но дали са толкова силни духом и тялом младите, дали не забравя, че не е важно кой за кого гласува, а кой брой бюлетините?

Сега кой е на бял кон Божков или Бойко? Всички прилики с имена и конкретни събития са напълно измислени, ако сме налучкали нещо то е като в лотарията – имаш награда, но нямаш печалба. Първите в ГЕРБ скоро ще бъдат изместени от вторите в ГЕРБ те пък изборите ще са като последните в Благоевград – гербаджии се борят с други гербаджии, как да спечели някой друг? Истина или не казаха, че идва нещо друго!

За едни Българското лято е знак за промяна за други надежда едно е ясно трябва да сте смели. А конят на Борисов може да се окаже муле.

От: fakenews

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност