Това не е истина ! Да си представим и за миг днес Шипка ! Булгаристан днес

Това не е истина ! Да си представим и за миг днес Шипка


3-ти март – Булгаристан днес на Шипка

Шипка да си представим и за миг, че това, което е било на Шипка е завършило другояче!
Руската армия е била победена от анадолските кучета и днес 3-ти март, ден на траур на загиналите войни на османската империя всички политици поставят червени венци с полумесец на дългата 500 метра мемориална плоча на загиналите турски войни, които са ни освободили от руският агресор !
Пламенна реч държи самият Ердоган и водещите говорят на езика на майките си, но няма Български знамена да се веят и целият Делиорман е извозен с автобуси и цялата област Кърджали присъстват с над 100 000 етнически турци !
Булгаристан днес
Всички големи турски медии отразяват събитието за този прелом на османската империя и нейното могъщество !
Дронове и хеликоптери кръжат над хората, а над тях турски изтребители прелитат за да покажат господството си над Булгаристан днес !

Множество сергии и дюнерджийници обслужват гладните за патриотизъм наследници на Сюлейман Великолепни !
Реч държи и самият президент Лютви Местан и говори напоително на своите душевни братя и сестри, а след него взима думата ХЮСЕИН ХАФЪЗОВ с пламенна реч изпълнена с огромна доза патриотизъм и на няколко пъти се споменава велики турски народ и че той и всички присъстващи трябва да се гордеят, че са велики турци, а тълпата радостно скандира „Büyük Türkiye”- велика Турция !Булгаристан днес

Тъпани и зурли огласят планината и на сцената излизат турски изпълнители и изпълняват кавър версия на „кой уши байрака“ на арабски език, предава се директно от телевизия Ал Джазира!
Превърнала се в хит в средите на „Ал Каида“ и „Ислямска Държава“, а по-радикалните гости на тържеството развяват черни знамена, но това не е притеснява никой, напротив има поущтрително ръкопляскане и единодушно всички разцепват като с тътен от небесата планината с думите АЛЛАХ АКБАР !

Тътенът се разнася и по околните села, а старица с насълзени очи с буца в гърдите чува виковете докато чисти гробовете в занемарената църква в село Шипка, че пак са минали вандали и са потрошили храма! Всяка година го правят, нещо като традиция да се напомня, на малкото християни де е мястото на раята под небесата на АЛЛАХ !
С наведени глави са хората в селата на този ден в региона, има забрана да се чува звън на камбани, че дразнели гостите на тържеството ! Булгаристан днес Бойко Борисов

Тъжно е, но на там вървят нещата! Скоро воини на джихата ще упражнят своите демократични права да гласуват в страната и познайте кой ще яхне вълната дали ще е ДОСТ или друг неканен гост е въпрос на абревиатура, но виновна е ГЕРБ с тяхната съдебна номенклатура, че засяха семената на исляма в нашата страна, а тежко им на днешните деца, които утре ще живеят в страната на башибозука! Днес сме българи, но утре пак ще сме РАЯ, НЕ БЛАГОДАРЯ !

Ще позволим ли да живеят децата ни в Булгаристан кажете или главата си сведете ?

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. Really like your web sites details! Undoubtedly a wonderful offer of knowledge that is exraaordintrily helpful. Keep it up to carry publishing and that i’m gonna proceed studying by way of! Cheers.

Comments are closed.