Не е истина! Петър Стоянов Сумиста се кандидатира за депутат!

Не е истина! Петър Стоянов Сумиста се кандидатира за депутат !

Новината за секунди обиколи източното крило на затвора! СУМИСТА ДЕПУТАТ това са скандирали лишените от свобода !

Кандидатурата му е издигната от СДС – Съюзът на Дивите Сумисти !

Петър Стоянов от СДС бе Президент на България, а Петър Стоянов Сумиста също, но на федерацията по сумо !

Този предизборен трик ще обърка много хора сочат социолозите и смут ще има най-вече в средите на сините демукрати кадето същото име и същата абревиатура носи със себе си голяма доза разпознаваемост и ще се объркат много хора !

Но според някой криминалисти смут ще има и в средите на ГЕРБ и по-спецялно в главата на Цветан Цветанов и Бойко Борисов, защото този кандидат депутат е висок над 180 сънтиметра и над 150 килограма и има убийствено огромна мотивация да ги размаже и то не само с изборните резултати, а буквално !

За сега кампанията се води на бележки разнасяни от охранителите, но според запознати вече има постъпила огромна сума пари по сметката на затвора от анонимен дарител от Сърбия!

Адвокатите на Петър Стоянов са го регистрирали в Благоевград където случайно или не той ще има честа да влезе в пряк двубой с Цветан Цветанов и всеки да има право на ефир в местната телевизия по 3 минути кадето да изложи програмата си !

Сумиста е споделил на своят съкилийник, че Цветанов няма да издържи и 3 секунди срещу него и че той от пет години се подготвя за тази среща !

Борисов вече се е разтревожил, че Цветанов ще загуби изборите и не само и обмисля вариант да го оттегли от предизборните битки !

От движение „СВОБОДА” на Бисер Миланов под прякор лепнат от ченгетата „Петното” също застават зад Петър Стоянов и вече са му изпратили коалиционно спорузомение, което той ще получи в близките дни заради забавяне на затворническата поща !

Истина или не, но тези избори могат да бъдат доста наситени със предизборни страсти, ако някой от кандидатите не бяха лишени от конституционните си права да участват в изборите за депутати и свобода !

Според изтъкнати социолози сега излиза истината защо депутатите на ГЕРБ с абсолютно мнозинство в предният парламент не приеха закона за референдума за мажоритарен избор на Слави Трифонов, защото тази новина нямаше да бъде фалшива, а истинска !

„Страх лозе пази” е казал Българският народ, но има и друга поговорка, че на всяко прасе му идва Коледата, а на Борисов и Цветанов Коледата наближава и толкова ги е страх от аргументите на Петър Стоянов, че една доживотна присъда не им стига за да го отстранят от предизборните БОРИЧКАНИЯ !

Не е истина, но можеше да бъде !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност